У новому випуску реаліті Король десертів на кондитерів очікують перші випробування

Король десертів: кондитери перетворяться на модельєрів

Глядачі дізнаються, хто перший покине шоу.

Поділитися:

Сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск реаліті Король десертів. Учасники шоу тортами й тістечками виборюють звання кращого кондитера України. Кулінарні шедеври оцінює трійка суддів: француз Стефан Вайттинадан, вибаглива Тетяна Вербицька й неупереджений Кирило Сміян.

Кондитерам у новому випуску доведеться змагатись за перемогу у трьох конкурсах, а працюватимуть учасники у командах. Учасники перетворяться на кондитерів-модельєрів — створюватимуть солодкі вбрання для моделей, запрошених на проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76-річна учасниця кастингу «Король десертів» розповіла про улюблені страви Леоніда Кравчука та Валентини Терешкової

Французький десерт «Крокембуш» у вигляді жіночої спідниці учасники проекту готуватимуть за вказівкою Стефана Вайттинадана, який відразу покаже, що легких і стандартних завдань від нього кондитери не дочекаються. Дівчата-моделі мають отримати не тільки красивий їстівний одяг, а й залишитись без опіків, адже матеріалами для спідниць стануть профітролі, скріплені гарячою карамеллю.

У першому випуску проекту судді відібрали 8 найталановитіших кулінарів зі всієї України. Лучанин Антон Линда працював у розкішних готелях на Мальдівах, готуючи десерти для Мадонни, Девіда Бекхема, Гордона Рамзі й Біла Гейтса. Марина Собко з Умані вражає п’ятиярусними тортами з черепами й сусальним золотом, а одеський шоколатьє Руслан Вичеров створює фонтани і розкішні яхти з шоколаду.

Рузанна Щербина з Харкова мріє стати кондитером, який робить найкращі торти-єдинороги в світі.  Олег Чередниченко з Харкова віднайшов своє покликання завдяки сину, для якого почав готувати торти. Ігор Андріяш із Дніпра продав автомобіль, аби купити дороге професійне обладнання й виготовляти авторські цукерки «Вулкан», а стравами Валентини Краєвської свого часу смакував екс-президент Леонід Кравчук і перша жінка-космонавт Валентина Терешкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна

Кого з кондитерів судді визнають найслабшим і відправлять додому, дізнайтеся сьогодні о 21:30 у реаліті Король десертів на телеканалі 1+1.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.