У новому випуску #шоуюри Юрій Горбунов відверто розповість про небезпечних шанувальниць

Горбунов розповість про небезпечних шанувальниць у своєму шоу

Сьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра комедійного проекту Юрія Горбунова #шоуюри.

Поділитися:

Зірковий татусь та ведучий «Танці з зірками» Юрій Горбунов продовжує жартувати про стосунки з дружиною Катериною Осадчою, життя й щоденні турботи українців, а також ділитись курйозними моментами залаштунків кіно і телебачення.  

«Для будь-якого артиста гастролі — це не тільки заробіток, але й можливість завести нові знайомства. Та часом вони можуть бути дуже небезпечними. Переконався особисто», — зізнається телеведучий.

У новому випуску шоу дивачка Марина з Дендюрки проникла до його гримерної і намагається довести, що Юрій має від неї вже дорослого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір зізнань: як пройшов третій ефір «Танці з зірками»

До складу акторів і авторів проекту увійшли Юрій Горбунов, популярна українська пародистка і актриса Інна Приходько, один із авторів ідеї та головний сценарист комедійного серіалу «Останній москаль» Микола Куцик, сценарист «Село на мільйон-2» Ярослав Стень, стендап-комік Максим Кравець, актори Юрій Король, Богдан Гациляк та Арам Арзуманян, новий актор комедійного проекту.

Дивіться «#шоуюри» вже сьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1». Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.