У проекті Міняю жінку покажуть родину учасника Голосу країни-4 з Казахстану

Міняю жінку
09:30
Будні

Українська мама намагатиметься підкоритися суворим азіатськими традиціям

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 стануть свідками міжнародного обміну дружинами та дізнаються, чи зможе сильна та незалежна українка підкоритися суворим азіатськими традиціям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи впорається нова мама у Міняю жінку із 7 дітьми та 26 свиньми

У новому випуску програми Міняю жінку випробувати свій шлюб на міцність вирішила родина з міста Караганда, Казахстан. Після участі у вокальному проекті Голос країни-4 тато  Калжан Тимирбаєв  мріяв показати Україну своїй дружині Гульмірі. Пара виховує трьох дітей: сина Саята та доньок Асію і Айбіке, а за суворими східними традиціями, у родині панує патріархат. Окрім того, наразі Тимербаєві переживають не найкращі часи: через кризу вони були вимушені продати сімейний бізнес, який був основними джерелом прибутку. Незважаючи на труднощі, родина тримається разом та мріє про переїзд до більш теплого регіону Казахстану, подалі він зимових морозів.

«Мені б дуже хотілося заразитися тією енергію та позитивом, який привіз Калжан з України, коли брав участь у вокальному шоу. Він півроку ділився зі мною своїми емоціями та захватом від українських людей, їхньої доброти та гостинності», - розповідає Гульміра.

За правилами проекту, до холодної Караганди на тиждень вирушить мама Євгенія з села Боровичі на Волині. На долю її сім’ї випало складне випробування: до Боровичів вони переселились, втікаючи від збройного конфлікту на Сході України. Чоловік Жені, поляк Анжей, переїхав до України заради своєї коханої. Сьогодні пара виховує двох доньок: Моніку та Магдалену. Коли розпочався військовий конфлікт, їхній сім’ї дали три дні, щоб покинути рідне місто. Тому Анжей з Женею за три дні терміново викупили дім на Західній Україні та поїхали геть. На новому місці проживання родина стикнулась з неприйняттям їх у селі.

«Ми побачили на телеканалі 1+1 програму Міняю жінку і вирішили ризикнути та взяти в ній участь. Ми відкриті до нових  емоцій та досвіду. Сподіваюсь, що я зможу надихнутися чужим досвідом і з новими силами повернусь до своєї родини», - коментує Євгенія.

Анжей зі сльозами на очах поділиться з Гульнарою непростою історією своєї родини та складнощами, з якими вони стикнулась на новому місці проживання. Казахська мама намагатиметься змінити упереджене ставлення місцевих жителів до своєї нової родини. Євгенія, у свою чергу, намагатиметься вразити нову сім’ю своїми уміннями та піклуванням. Оскільки до війни вона працювала кухарем, Женя буде ділитися своїм досвідом з дівчатами та навчить готувати українські голубці. Але чи зможе вона стати на тиждень покірною дружиною та жити за суровими східними традиціями, глядачі зможуть побачити на телеканалі 1+1 сьогодні о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнива дружина ледь не зірвала зйомки проекту Міняю жінку

Новини по темі