У програмі «Гроші» оприлюднять рейтинг найбагатших та найбідніших чиновників

Гроші: електронні декларації можновладців та як не потрапити до рук колекторів
1plus1.ua

Найцікавіше з електронних декларацій можновладців та як не потрапити до рук колекторів.

Поділитися:

Сьогодні, 31 жовтня, о 22:00 програма журналістських розслідувань «Гроші» підготувала для телеглядачів наступні теми. 

Перша частина програми буде присвячена найбільш резонансній темі останнього тижня – оприлюдненню електронних декларацій українських чиновників. Десятки квартир і будинків, мільйони гривень, доларів та євро на рахунках і готівкою, коштовності, предмети мистецтва, дорогі меблі, техніка і навіть храм – це далеко не повний перелік всього того, що декларують можновладці.

«Гроші»: Комунальне питання та мертвий мільйонер Моторола

Країна обурена і спантеличена – звідки у чесних «бідних» чиновників мільйонні статки і дорога нерухомість? Програма «Гроші», яка із самого початку пильно стежила за впровадженням і реалізацією процесу обов’язкового електронного декларування, розібралась у тому, хто і як зміг «накопичити» такі  багатства.

Редакція підготувала для телеглядачів рейтинги найбагатших та «найбідніших» чиновників, топ-10 найбільших власників готівки і нерухомості, любителів мистецтва.  Журналісти склали список декларацій найвідоміших борців із корупцією та колишніх громадських активістів.

Друга тема випуску – колекторське «рейдерство». Колекторські компанії винайшли напівзаконні механізми відбирання житла у вкладників банків та боржників. Разом із нотаріусами вони можуть просто переоформити вашу квартиру на себе.

«Гроші» покажуть історії звичайних людей, які стали жертвами колекторського свавілля, і тепер не мають змоги навіть потрапити до своїх квартир. Як не впустити до свого життя  непроханих гостей та як боротися із наступом колекторів – журналісти розкажуть у сьогоднішньому випуску програми.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.