У реаліті-шоу «4 весілля» наречена двічі одружилася з одним чоловіком

Цього разу у найпозитивнішому романтичному реаліті-шоу наречені зійдуться у «бою» за медовий місяць у Греції.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» у новому випуску шостого сезону реаліті-шоу «4 весілля» глядачі стануть свідками захоплюючого змагання чотирьох наречених в умінні організовувати весільну церемонію.

Кожна учасниця буде дивувати по-своєму: конопляним весіллям у Глухові, «лакшері» святкуванням у Херсонській області, традиційним гулянням на селі та навіть весіллям-сюрпризом у Вишгороді, організацією якого займався наречений без відома коханої.

Ірина та Юрій з Глухова познайомилися у лікарні, коли дівчина травмувала ногу та приїхала на прийом до свого майбутнього чоловіка. До весілля пара прожила разом 6 років, тричі стала батьками та завела шістьох собак.

Зараз закохані займаються переробкою насіння технічної коноплі та виробництвом з них різноманітних продуктів харчування. Учасники настільки віддані своїй справі, що вирішили провести весілля у конопляному стилі та розвінчати міфи про цю рослину, насіння та листя якої були присутні в усіх частуваннях: закусках, фаршированому поросяті та навіть у торті. Весільним вбранням учасниця обрала коктейльну сукню небесно-синього кольору з конопляного полотна.

Наречена Ірина з Залізного Порту, Херсонської області зупинила свій вибір на морському весіллі у «лакшері» стилі: учасницю супроводжував кортеж з дорогих машин, а гостей пригощали червоною ікрою та морепродуктами. Весільним вбранням Ірина обрала пишну сукню білого кольору, а наречений здивував гостей, з'явившись на святі у джинсових шортах, футболці та пляжному взутті. Справа у тому, що Ірина дуже любить витрачати гроші, а закоханий Олег виконує всі забаганки своєї нареченої.

Весілля для Олесі з Вишгороду стало справжнім сюрпризом, оскільки організацією займався її коханий Олександр. Цікаво, що Олеся вже вдруге виходить за одного чоловіка: раніше пара була одружена, але союз розпався через ревнощі. Їхня донька Аліна довго молилася за тата та маму, і навіть загадала бажання, щоб її батьки знову були разом. Воно здійснилося на Різдво: Олеся і Олександр подолали всі труднощі заради кохання і помирилися на Святвечір.

Перший весільний танець Олександр виконав зі своєю маленькою донькою, що зворушило Олесю до сліз.

Тендітна та мініатюрна наречена Євгенія з села Бужани, Львівської області, з дитинства мріяла одружитися з військовим, та заповітне бажання дівчини збулося: Женя зустріла захисника Дмитра, який молодший за неї на 9 років. Але це тільки зміцнює їх почуття.

Свято провели у національному українському стилі з дотриманням традиційних обрядів. Село гуляло до самого ранку, а столи «тріщали» від кількості сала, їжі та «горілки». В якості весільного вбрання наречена обрала пишну сукню та білі ботфорти.

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» дивіться, чим дивуватиме Олександр свою кохану, як пройде весілля Ірини в конопляному стилі та на які хитрощі підуть учасниці заради перемоги.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враженні від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів один одному.

Дивіться «4 весілля» щочетверга о 22:00 на телеканалі «1+1».