У стилі Меган Маркл: Як повторити весільний образ герцогині

Як зробити весільні макіяж та зачіску у стилі Меган Маркл

Створюємо святковий макіяж, зачіску та манікюр як у дружини принца.

Поділитися:

На своєму весіллі з принцом Гаррі Меган Маркл вразила світ витриманим смаком та лаконічністю. У її весільному образі не було нічого зайвого – починаючи від сукні й закінчуючи манікюром. Цим самим герцогиня задала тренд у весільній моді – наречена має бути максимально природньою та вишуканою.

У сезон літніх весіль ми вирішили підказати, як зробити святковий б’юті-образ у стилі Меган Маркл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільна мода 2018: 7 головних трендів

МАКІЯЖ

Нещодавно світ побачив косметичний олівець George Contour Crayon, за допомогою якого можна зробити веснянки, як у герцогині Сассекської.

Відомо, що Меган Маркл не любить маскувати свої веснянки. Тож її весільний макіяж був дуже легким. Багатьом навіть здалося, що наречена принца була ненафарбованою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл

На шкіру красуні нанесли зволожувальний тонік, зволожувач, а також люмінайзер, який додає шкірі сяйва. Останнім була покрита й зона декольте.

Візажист Даніель Мартін зробив акцент на виразних карих очах Меган. Для вій він скористався водостійкою тушшю, а для повік – тінями теплих відтінків (каштанового, какао та іржі).

Ніжності вашому весільному макіяжу додасть світло-рожева помада, блиск або просто бальзам із легким відтінком. Головне, що ваші вуста були здоровими, ніжними та зволоженими.

Зі слів візажиста Меган, він підбирав такий образ, щоб через багато років, дивлячись на свої весільні світлини, герцогиня думала про те, якою чудовою вона була, а не про те «якою була мода на макіяж 2018 року».

МАНІКЮР

Жінкам із королівської родини не личить робити яскравий манікюр. Тож, якщо ви бажаєте мати вигляд герцогині, віддавайте перевагу акуратним ніжнім нігтям, позбавленим будь-якого декору.  

ЗАЧІСКА

Меган Маркл зробили лаконічній пучок. І не переймайтесь, якщо із зачіски висмикнеться трохи волосся. Це лише підкреслить вашу природність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних трендів весільних зачісок у 2018

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій манікюру літа 2018