У Viber з’явилися стікери з акторами серіалу Школа

Школа
У Viber з’явилися стікери Школи

У месенджері Viber з’явились стікери із улюбленими героями стрічки.

Поділитися:

Спеціально до виходу другого сезону популярного україномовного серіалу , який глядачі телеканалу 1+1 можуть побачити з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі 1+1, у месенджері Viber з’явились стікери із улюбленими героями стрічки. За два дні нові стікери завантажили понад 80 тис. користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші серії другого сезону серіалу «Школа» побили рекорди на Youtube

У стікерпаку можна знайти зображення із Лізою Василенко (Лола), Оленою Куртою (Дарина Петрівна), Богданом Осадчуком (Тоха), Анною Трінчер (Ната), Олександром Петренком (Паша) та іншими акторами стрічки, а також із найпопулярнішими серіальними виразами: «Тут усяке буває», «Це буде вірусняк», «Це серйозні мутки» і таке інше.

Усі користувачі нового стікерпака автоматично стануть учасниками нової спільноти серіалу Школа у Вайбері, де зможуть дізнаватися про ексклюзивні новини з життя своїх улюбленців.

Варто також зазначити, що нещодавно було запущено онлайн фан-клуб для найвідданіших фанатів стрічки. На сайті можна буде дізнатись перші ексклюзивні подробиці зі знімального майданчика «Школи», обговорити у розділі «Форум» події стрічки, придбати в онлайн магазині улюблений мерч із зображенням героїв серіалу, а найактивніші прихильники будуть  отримувати подарунки від улюблених акторів. Сьогодні офіційний фан-клуб серіалу налічує більше 30 тисяч користувачів, які активно публікують, обговорюють, створюють ліричні відео для улюблених героїв, і ця кількість стрімко збільшується щодня.

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу «Школа» глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі і повернути Пашу. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки.

Також у другому сезоні з’явилися нові актори, які вже встигли завоювати любов глядачів. Серед них популярний блогер Данило Черкас, конкурентка Лоли - Марія Кондратенко, співачка  та переможниця народного кастингу Христина Олексюк, зірка серіалу «Центральна лікарня» В’ячеслав Богушевський, починаюча акторка Власта Грабовська, зірка серіаліті Богдан Шелудяк та багато інших .

Дивіться другий сезон серіалу Школа з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Тополя написав пісню для актора серіалу «Школа»

Новини по темі