Учасниця «Голос. Діти» змусила Тіну Кароль танцювати

Виконання 9-річної дівчинки так вразило зіркового тренера, що вона не всиділа у своєму кріслі і почала танцювати.

Поділитися:

Голос. Діти 3 сезон 6 випуск онлайн – 06.11.2016 (відео)Останній випуск «сліпих прослуховувань» третього сезону «Голос.Діти», який глядачі телеканалу «1+1» побачили в неділю, 6 листопада, о 21:00, став найбільш драматичним і емоційним з самого початку проекту.

Адже у тренерів Потапа і MONATIK в командах залишилися лічені місця, а за лаштунками свого виходу на сцену ще чекали десятки юних співаків і співачок.

Останньою учасницею команди Потапа стала 9-річна Талі Купер з Ізраїлю. Дівчинка мріє довести, що нічим не поступається своїй сестрі, відомій на батьківщині співачці Емілі.

Талі виконала пісню тренера «Голосу країни 7» Джамали «History repeating», чим з перших нот вразила Потапа і MONATIK. Тренери одночасно натиснули кнопки, а Тіна Кароль не змогла всидіти у своєму кріслі і почала танцювати.

За Талі MONATIK і Потап влаштували справжню танцювальну битвуПотап і MONATIK влаштували танцювальну дуель за учасницю (відео), зупинити яку змогла тільки Тіна Кароль. «Баста, хлопці!», - пожартувала тренер.

Хто потрапив до команди MONATIKа після шостого ефіру13-річна Ангеліна Гваджая приїхала на проект «Голос.Діти-3» для того, щоб освідчитися в коханні хлопчикові Вані, з яким познайомилася в дитячому таборі. Як тільки MONATIK почув перші ноти приспіву пісні Sia «Chandelier» у виконанні Ангеліни, він тут же натиснув кнопку.

У мене залишилося всього два місця в команді, але я не міг не віддати одне з них Вам. Ваш голос можна впізнати з тисячі! - прокоментував MONATIK.

Останнє місце в команді MONATIK зайняла 14-річна Юлія Радчук з Івано-Франківська. Незважаючи на заперечення батьків, дівчинка прийшла на «Голос.Діти-3», адже вона мріє присвятити себе сцені.

MONATIK натиснув заповітну червону кнопку на останніх секундах виконання Юлею пісні Sam Smith «I'm not the only one».

Ось той, кого я тут так довго чекав! Я чекав на такий голос. Знімаю з себе талісман і віддаю Вам, - сказав MONATIK.

Далі команди Тіни Кароль, MONATIK і Потап чекає етап «вокальних боїв», в якому учасники в складі тріо боротимуться за право залишитися на проекті. Варто відзначити, що всі учасники, які не встигли вийти на сцену «Голос.Діти-3» до того, як тренери набрали свої команди, потрапляють на «сліпі прослуховування» наступного сезону автоматично.

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни-7».

Дивіться, хто став учасником команд Тіни Кароль, Потапа і MONATIK.