Учасниця Голосу країни-8 зізнається у коханні до Зіанджі

Голос країни

На «сліпі прослуховування» прийде давня прихильниця Бориса Апреля.

Поділитися:

Цієї неділі, 4 березня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать передостанній випуск «сліпих прослуховувань» проекту Голос країни-8, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап та Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

У шостій програмі на головну вокальну сцену країни вийде 21-річна Дар’я Шевченко з Дніпра. Цікаво, що дівчина прийшла на «сліпі прослуховування» для того, щоб зустріти своє давнє кохання Зіанджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала показала чималий животик на світлинах із чоловіком

«Десять років тому я закохалась у Бориса Апреля. Так, я знаю про зміни, які сталися у житті Зіанджи, але мої почуття не згасли і досі. Я мрію потрапити до команди Потапа, і ще раз побачитися з нею. Сподіваюсь, що вона мене пам’ятає, і у неділю буду співати для неї», - сказала Дар’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер: Я поставила собі ціль - розвернути всі тренерські крісла

Також учасницею «сліпих прослуховувань» стане українська співачка та учасниця Танців з зірками Камалія. Розвернути червоні крісла зіркових тренерів артистка спробує за допомогою української народної пісні «Місяць на небі» в академічному виконанні. Цікаво, що колискова «Ой ходить сон» суттєво вплинула на долю Камалії.

« У дитинстві мені її співала матуся, а на свого чоловіка Захура я справила враження саме цією колисковою. Він підійшов до мене, опустився на одне коліно, поцілував руку і сказав: «З цієї миті я ваш фан. Я закохався у ваш голос. Для мене Сари Брайтман більше не існує». Сподіваюся, що українська пісня допоможе мені підкорити серця глядачів та тренерів», - поділилась співачка.

Ще однією учасницею Голосу країни-8 стане 27-річна донька відомого співака та композитора В’ячеслава Хурсенка Марія, яка прийшла на проект для того, щоб продовжити шлях свого тата і подарувати нове життя його пісням. На головній сцені країни Марія чуттєво виконає пісню батька «На острові чекання».

Чи потрапить Марія Хурсенко у команду до одного з зіркових тренерів, чи впізнають Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль голос Камалії, а також чи зможе Дар’я Шевченко розвернути крісло Потапа дивіться вже цієї неділі на телеканалі 1+1.

Новини по темі