Учасниця команди Сергія Бабкіна представила оригінальний кавер на пісню Джамали «1944»

Голос країни

Після виступу Юлії Мітяшової переможниця Євробачення 2016 аплодувала стоячи.

Поділитися:

Найвищий учасник «Голосу країни 7» розповів, яка трагічна подія вплинула на вибір його пісніНа другому етапі сліпих прослуховувавань вокального шоу «Голос країни 7» Юлія Мітяшова виконала пісню Джамали, з якою зірковий тренер перемогла на Євробаченні.

Композиція «1944» у виконанні юної вокалістки отримала нове звучання, яке сподобалось Джамалі.Слухаючи виступ Юлії, зірковий тренер сиділа, ніби зачарована, а наприкінці аплодувала стоячи. 

Переможниця Євробачення зізналася, що її зачепила така інтерпретація пісні, і вона шкодує, що не розвернула своє крісло до учасниці.

Я не боялася виконувати «1944», бо була впевнена, що Джамала почує. Вона почула. Просто в силу обставин вона не обернулась, – сказаласпівачка.

Тим не менш, забрати Юлю до своєї команди захотіли зразу двоє зіркових тренерів – Сергій Бабкін та Тіна Кароль.

Я не дуже засмутилася, що Джамала не повернулася. Я почула в словах Сергія і навіть в диханні, що він почув те, що я хотіла донести, – розповіла Юлія.

Дівчина зізналася, що вона вклала свій сенс у пісню Джамали. Учасниця співала про наболіле: про прийняття та визнання її, як артистки, про необхідність почути правильні слова з уст людей, якими вона захоплюється.

Для мене «1944» – це як медитація. Це та музика, яку можна співати безкінечно і виговорюватися в ній, – зізналася учасниця.

Новий зірковий наставник дівчини назвав Юлію Мітяшову маленьким паростком, який просто розриває асфальт.

Дивіться грандіозне вокальне шоу «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21:00 на 1+1!

Нагадаємо, виступ учасника «Голос країни 7» потрапив у тренди українського Youtube.

Новини по темі