Учасниця Модель XL станцювала тверк у кліпі виконавця Поліграфа Шарікова

Перемогу на участь у кліпі Поліграфа Шарікова отримала Катерина Ващук

У запеклій боротьбі між учасницями перемогу отримала Катерина Ващук.

Поділитися:

Цього вівторка о 21:45 на 1+1 глядачі побачили новий випуск революційного проекту Модель XL, у якому учасниці змагалися за шанс знятися у головній ролі в кліпі виконавця Поліграфа Шарікова на пісню «Одинокая девушка хочет сальса». Для того, щоб дівчата впевненіше почувалися перед головним випробуванням тижня, судді проекту Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук ретельно працювали над їх іміджем. 

Після відвідин салону краси із Тетяною Мацкевич та Андре Таном, кардинальної зміни іміджу дівчат, майстер-класу від Богдана Юсипчука із фізичних вправ та шопінгу під наглядом Андре Тана та Соні Забуги, головного редактору журналу Elle, усі конкурсантки вирушили на кастинг кліпу співака Поліграфа Шарікова, раніше відомого як Серьога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Зелений борщ від Тетяни Мацкевич

Для того, щоб обрати переможницю, виконавець разом з латвійською моделлю плюс сайз Тетяною Мацкевич спочатку дав шанс кожній показати свій талант: деякі дівчата читали власні вірші, а дехто танцював.

Усі дівчата справили приємне враження на зірку, але щоб остаточно визначитися із переможницею, журі оголосило танцювальний баттл, під час якого дівчата змагалися за увагу вимогливого журі. Як зазначила Тетяна, деякі учасниці по-новому відкрилися і здивували своїми хореографічними талантами, в чому вона відверто зізналася Поліграфу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Павлюк вирушила на батьківщину султана Сулеймана

У запеклій боротьбі між учасницями перемогу отримала Катерина Ващук. Як зазначила Тетяна Мацкевич, дівчина була дуже скромною протягом усього проекту, і ніхто з команди не очікував побачити Катю в такому образі. Вона впевнено станцювала тверк перед Поліграфом та Тетяною і завоювала прихильність зірки. 

«Я був вражений харизмою дівчат, усі були на висоті. Для того, щоб визначити, хто саме із дівчат переможе, я вирішив оголосити танцювальний батл, у якому Катя впевнено здолала всіх конкуренток», - розповів Поліграф Шаріков. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла Тетяна Мацкевич у купальнику показала фото з відпочинку

Як розповіла Катерина Ващук, у її рідному Ковелі після виходу кліпу дівчину називають гордістю міста:

«Коли оголосили мою перемогу у цьому конкурсі, я була на сьомому небі від щастя. Я до останнього не вірила, що виграю. Коли перший раз побачила кліп, була приємно здивована. Друзі, близькі, а також ковельчани впізнають мене, пишуть, що я молодець і пишаються мною. У першу чергу, я безмежно вдячна проектові за такий шанс і, звичайно, Поліграфу за те, що обрав мене! Під час зйомок він постійно мене підбадьорював та хвалив, тому що бачив моє хвилювання, незважаючи на яке я виклалася на повну», - поділилася спогадами Катерина. 

Нагадаємо, щовівторка о 21:45 на 1+1 учасниці проекту Модель XL змагаються за можливість стати професійною моделлю плюс сайз. Під пильним наглядом суддів проекту Тетяни Мацкевич, Андре Тана, Богдана Юсипчука та Каті Осадчої дівчата проходят випробування та змагаються за головний приз проекту – фотосесію в Парижі та обкладинку глянцевого журналу Elle.