Учасниці кастингу Модель XL взяли участь у показі Андре Тана

Пишнотілі красуні презентували нову колекцію a.Tan Plus в рамках Ukrainian Fashion Week.

Поділитися:

Сьогодні о 21:30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра другого сезону революційного проекту . Вчора десять учасниць цьогорічного кастингу взяли участь у показі Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week та презентували нову колекцію a.Tan Plus. Також у показі брали участь співачка Ольга Полякова та учасниця проекту Танці з зірками Леся Нікітюк. Локацією для свого показу дизайнер обрав легендарний паркет найпопулярнішого танцювального проекту країни Танці з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивуватиме 2 сезон Модель XL

Як зазначав Андре Тан, на нову колекцію плюс сайз очікувало багато постійних клієнток, адже успіх минулорічної лінійки був беззаперечним. Варто зазначити, що обличчям першої колекції плюс сайз від Андре Тана минулого року стала переможниця першого сезону проекту Модель XL Марія Павлюк.

«Я неймовірно щасливий, що після першого сезону нашого проекту багато брендів розширили розмірну сітку одягу або запустили лінійку плюс сайз. Я знову шукатиму на проекті обличчя власної колекції a.Tan Plus. Дівчата, які вийшли сьогодні на подіум, гідно представили нові моделі одягу, але хто з них стане обличчям, глядачі дізнаються у фіналі проекту», -  розповів член журі Модель XL Андре Тан.

Шоу дизайнера зібрало топових зірок українського шоу-бізнесу: телеведучого проекту Король десертів Володимира Остапчука, тренера проекту Голос країни, переможницю Євробачення Джамалу, телеведучу Соломію Вітвіцьку, ведучого бекстейджу Танців з зірками Артема Гагаріна, співачку Камалію та Гайтану. На показ завітали також судді другого сезону Модель XL Катерина Осадча, латвійська модель плюс сайз Тетяна Мацкевич та актор Богдан Юсипчук.

Нагадаємо, сьогодні, 4 вересня, о 21:30 на екрани вийде перший випуск другого сезону революційного проекту «Модель XL» із суддями Катериною Осадчою, Андре Таном, Тетяною Мацкевич, а також Богданом Юсипчуком. Щовівторка в новому сезоні реаліті-шоу учасники з пишними формами будуть ламати застарілі стереотипи у світі моди і доводити собі і оточуючим, що природна краса - це привабливо і сексуально, проходячи ряд випробувань під наглядом суворого журі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Юсипчук зізнався, що має дівчину