Учасник «Голосу країни 7» знявся у новій драмі каналу «1+1»

На сліпих прослуховуваннях вокаліст розвернув до себе трьох зіркових тренерів.

Поділитися:

28-річний Валерій Величко, який під час сліпих прослуховувань «Голосу країни-7» розвернув одразу три тренерських крісла виконанням пісні «Smells Like Teen Spirit» групи Nirvana, знявся у 20-серійній драмі «Хороший хлопецьТест: Який #хорошийхлопець з «1+1» вам підходить» виробництва «1+1 Продакшн». Прем'єра проекту вже скоро відбудеться на каналі «1+1».

Як виявилося, молодий актор зіграв у серіалі розбещеного батьками мажора, екс-коханого героїні Анни Кошмал – Даші.

Я вперше грав негативного героя. Тому досвід роботи в серіалі «Хороший хлопець» для мене є цікавим вдвічі, - розповідає Валерій Величко. - Режисер Євген Баранов шукав не просто хороші, а кращі кадри. Прем'єру серіалу я чекаю з нетерпінням, дуже цікаво подивитися, що вийшло в результаті.

Зазначимо, виступ актора Валерія Величко відкрив сьомий сезон «Голосу країни». Як виявилося, учасник був давно знайомий з одним з тренерів сьомого сезону, переможницею «Євробачення-2016» Джамалою. П'ять років тому Валерій «розбив серце» зірковому тренеру

Незважаючи на великий бекграунд роботи перед камерою, а також давнє знайомство з Джамалою, подолати хвилювання Валерію було непросто. Проте він блискуче виступив на головній вокальній сцені країни: червоні кнопки натиснули одразу три тренера – Сергій Бабкін, Потап та Джамала.

Наставником Валерій Величко обрав досвідченого тренера Потапа. За титул «Голосу країни-7» він продовжить боротьбу вже у вокальних «боях».

У свою чергу, прем'єра серіалу «Хороший хлопець» за участю Валерія запланована каналом «1+1» на весну 2017 року. А стежити за вокальними успіхами учасника можна буде на етапі «баттлів» в проекті «Голос країни», які починаються вже цієї неділі о 21:00 на каналі «1+1».

Читайте також: Містер Білорусь зіграє головну роль у серіалі «1+1»

Нагадаємо, в центрі сюжету серіалу «Хороший хлопець» – історія юнака, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини.

Олег (Кирило Дицевич) та Настя (Валерія Ходос) разом ще зі студентських років. Вони хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє. Одного разу заради просування по кар'єрних сходах Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина робить серйозний злочин. Олег бере всю провину на себе і опиняється за гратами.

Читайте також: 5 неймовірних вчинків заради кохання в серіалах «1+1»

Вийшовши на свободу, Олег розуміє, що кохана його давно не чекає: вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета (Володимир Горянський) і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша (Анна Кошмал) закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.