Учасник Голосу країни-8 Дмитро Самко зізнався, що хотів би зіграти у Школі

Голос країни

Також Дмитро розповів, який з етапів проекту був для нього найважчим.

Поділитися:

Цієї неділі, 22 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать півфінал Голосу країни, в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначаться із четвіркою фіналістів восьмого сезону проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мій оберіг – мамина молитва», – учасниця Голосу країни-8 Олена Луценко

Напередодні другого прямого ефіру підопічний Сергія Бабкіна монтувальник сцени Дмитро Самко зізнався, що хотів би зіграти разом із підопічною Джамали у популярному україномовному серіалі Школа.

«Було б круто зіграти у другому сезоні Школи, міг би бути завучем або навіть завгоспом, – усміхнувся Дмитро. Незважаючи на те, що я обрав шлях музиканта, інколи у мене виникає бажання зіграти роль у фільмі або серіалі. Сергій Бабкін навіть каже: «Ти можеш існувати у театрі, як актор і музикант. Я є прикладам того, що це реально. Все залежить від твого бажання», – сказав вокаліст.

Також Дмитро розповів, який з пройдених етапів Голосу країни-8 був для нього найважчим:

«Для мене участь у такому масштабному проекті – нова сходинка у житті, перший крок у музичне майбутнє, якого я так прагну. Мені було складно на «вокальних боях», адже я співав англійською мовою, якою не володію. Я вийшов на сцену з конкурентом і мав здолати не тільки свій страх, але й виграти бій. Завдяки цьому етапу я почав вивчати англійську», – сказав Дмитро на онлайні АіФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркові гості Голосу країни-8 розкрили своїх фаворитів

Окрім цього, вокаліст розпівів, які завдання ставить своїм підопічним Сергій Бабкін:

«Для Сергія найголовніше – пережити на сцені історію пісні, адже якщо співом не вдалось доторкнутись до сердець людей, у виступі немає сенсу: навіщо співати голі ноти. В артистів є можливість своєю творчістю змінювати на краще життя людей. Ми разом розбираємо кожне слово обраної композиції, особливо важливо це було, коли я співав англійською. Ми переклали пісню, щоб я розумів про що йде мова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу сколихнув новий імідж Потапа

Нагадаємо, 27-річний Дмитро Самко з Рівненської області мріяв стати актором, але, так і не домігшись успіху у цій сфері, влаштувався монтувальником сцени в один з київських театрів. У важкі часи хлопця рятувала тільки музика. 

Зазначимо, у півфіналі проекту у команді кожного тренера лишилося по два учасники. У другому прямому ефірі Голосу країни кожен із них виконає сольну пісню та заспіває дуетом із наставником. Доля учасників залежатиме від глядацького голосування та оцінки тренера. Кожен наставник матиме 100 відсотків, які він розділить між двома учасниками. Глядацькі смс та дзвінки також переведуться у відсотковий еквівалент та додадуться до тренерських. Чия відсоткова сума виявиться більшою – той і пройде до суперфіналу.

Наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону Голосу країни, які можна придбати за посиланням.

 

Новини по темі