Учасник Голосу країни-8 розтопив серце Тіни Кароль

Голос країни

Дмитро Самко вразив співачку під час «сліпих прослуховувань».

Поділитися:

На телеканалі 1+1 відбулась нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль.

Одним із найяскравіших епізодів «сліпих прослуховувань» був виступ Дмитра Самка. Він здивував глядачів та тренерів шоу несподіваною версією пісні Тіни Кароль Перечикати.

Я прийшов на Голос країни, щоб подолати свій страх перед великою сценою, великою публікою. Перебувати тут складно. Дається в знаки очікування, хвилювання, - зізнався Дмитро.

Відома лірична, ніжна композиція набула рокового звучання. Дмитрові вдалося першим розвернути до себе усі червоні крісла. Тіна Кароль була приємно вражена виступом учасника Голосу країни.

«Ця пісня не така моя, як ваша. Ви одягнули цю пісню, забрали її. Вона стала чоловічою лірикою у тяжкому виконанні. Таких пісень майже немає, коли чоловік тужить за коханою, а знаєте, як дівчатам це подобається. Ви розтопили моє серце. Я би ще раз послухала вас», - прокоментувала .

Попри те, що він поважає творчість Кароль, обрав команду Сергія Бабкіна.

«Дуже люблю пісню Перечикати. У ній є якийсь нерв. Люблю творчість цієї співаки і міг би виконувати кавери на всі її пісні. А втім, я співаю у рок-гурті й думаю, що Бабкін дасть мені поради у плані альтернативної музики і я зможу продовжити свій творчий шлях», - пояснив свій вибір Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Сергія Бабкіна поповнилася трьома вокалістами

Зазначимо, що Дмитро має акторську освіту, працює монтувальником декорацій у театрі, хоча завжди мріяв виступати на театральній сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала зізналася, що її вразило на «сліпих прослуховуваннях»

Новини по темі