Учасник Голосу країни-9 Олександр Мороз: «Сподіваюсь, Dan Balan на мене не ображається!»

Голос країни
Учасник Голосу країни 9 зізнався, чому не пішов у команду до Балана

Юнак, який виконував пісню Dan Balan зізнався, чому обрав іншого зіркового тренера.  

Поділитися:

23-річний магістр комп’ютерних наук Сашко Мороз розвернув до себе відразу два тренерських крісла на Голосі країни-9. Незважаючи на те, що для сліпих прослуховувань юнак обрав чуттєву композицію Dan Balan – Люби, Олександр вирішив долучитися до команди його суперника MONATIKа.

Про свій вибір, емоції під час виступу та розвиток на проекті учасник чесно розповів у ексклюзивному інтерв'ю для сайту 1plus1.ua.

Як так вийшло, що ти обрав пісню Dan Balan?

Я дуже люблю ліричні композиції, а у Дана вони максимально проникають у серце і чіпляють тебе.

Скільки вже займаєшся музикою?

Співати я почав відносно недавно — 6 років тому. Якраз коли вступив до університету. Спочатку виступав у Палаці студентів нашого політехнічного інституту, а потім — на різних міських конкурсах. Зараз співаю в кавер-бенді.

Усі ці роки я маленькими кроками наближався до сфери шоу-бізнесу. А тепер я на Голосі країни!

Чому виникло бажання взяти участь?

Це для мене новий рівень і нова сходинка. Адже шоу відкриває багато можливостей — телебачення, YouTube, спілкування з такими талановитими наставниками. Я хочу взяти від Голосу країни якомога більше.

Які емоції тебе переповнювали під час виступу?

Почуття, які мене накрили на сліпому відборі, не сплутати ні з чим іншим. Я багато виступав, але емоції від сьогоднішнього вечора — щось зовсім нове.

Хвилювався?

Я спробував подумки відсторонитися від всього, що може заважати. Просто співав від душі та проживав те, що співаю. Повернувся до реальності я тоді, коли побачив обличчя суддів.

Те, що мене готові запросити до своїх команд MONATIK і Dan Balan додало впевненості.

А чому обрав все-таки MONATIKа, а не Дана?

Вийшло справді кумедно, адже я співав пісню Dan Balan. Сподіваюсь, він на мене не ображається (Сміється — Прим. ред.). Я ж не знав, коли обирав композицію, які тренери цього сезону. Тому не думайте, що намагався Дана так своєрідно підкупити! Я вважаю його дуже талановитим. Мені навіть здається, що ми з ним більш схожі з точки зору внутрішнього відчуття музики, ніж з MONATIKом. Тому й подумав, що коли вже з Дімою ми такі різні, значить у нього я зможу більшому навчитися. Він дасть мені щось принципово нове.

Яким бачиш себе на проекті?

Хотілося б, звичайно, переможцем! Взагалі я не проти відшукати якийсь новий образ. Якщо мій наставник Діма MONATIK побачить в мені те, чого я сам не помічав, захоче щось додати, буду лише радий. Зміни мене не лякають.

Дивіться відео з Голосу країни-9 Олександр Мороз - Люби:

Новини по темі