Учасник «Голосу країни» презентував емоційний кліп на стильну композицію

Голос країни
Суперфіналіст Голосу країни здивував стильним вокалом у новому кліпі | Прем'єра | 1+1
Фото: Алекс Шевчук

Суперфіналіст відкрив душу в проникливому відео. 

Поділитися:

У 2015 році Андрій Лучанко з команди Святослава Вакарчука став одним із найяскравіших вокалістів «Голосу країни». Після завершення шоу він продовжив свій творчий шлях під сценічним ім’ям Luka. До того ж співака добре знають шанувальники «Танців з зірками»: щонеділі пари виходять на паркет під його живе виконання хітів. 

Днями Luka представив новий кліп на дуже особисту, англомовну пісню «7.9». В емоційному музичному відео він тікає від самого себе, але зрештою виходить переможцем у боротьбі з внутрішнім конфліктом.

«Є два виходи зі стану коли людина переживає емоційну та психологічну кризу. Перший — померти та позбутися одним пострілом усіх проблем. Другий, важчий — зуміти перебороти свою внутрішню травму та стати сильнішим», — коментує артист. 

Мій трек показує весь спектр емоцій: з відчаю та втечі від самого себе до прийняття ситуації та переходу проблеми з емоційного в раціональне.

Luka зізнався, що натхненням стала історія «Клубу 27» — музикантів, які зробили значний внесок у розвиток музики та померли у 27 років.

Кліп «7.9» зняв режисер та музикант Александр Господінов, з яким Андрій Лучанко познайомився під час вокального шоу «Голос країни». Подивитися відео можна просто зараз на нашому сайті:

Також тебе зацікавлять інші яскраві прем'єри:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі