Учасник команди Сергія Бабкіна розповів, чому розійшовся з коханою

Голос країни

Роман Дуда, останній романтик команди Бабкіна, поділився подробицями особистого життя.

Поділитися:

Голос країни 7 сезон 11 випуск онлайн – нокаути 02.04.2017Роман Дуда, учасник найграндіознішого вокального шоу «Голос країни 7», в ексклюзивному інтерв’ю для tsn.ua зізнався, як познайомився зі своєю коханою дівчиною та чому ці стосунки не склалися.

У житті Романа були довгі стосунки, які тривали 5 років. Співак намагався робити все якнайкраще для своєї дівчини, але в один прекрасний день вона просто пішла. 

Одного разу вона прийшла і сказала: "Вибач, я йду". Я цього не зрозумів, і у мене почався тотальний період, коли я просто кидався на всі боки. – розповідає Роман.

Цей болючий розрив став поштовхом для Романа – він занурився у музику й активно працював над собою.

Роман Дуда, який полонив серця глядачок «Голосу країни», здатен на романтичні вчинки.  

Я дуже люблю, коли все якоюсь мірою казково. У житті і без того буває багато ситуацій, які спускають на землю. А я просто хочу мріяти, не можу інакше. – зізнається Роман.

Написавши на початку 2015 року, пісню «Moving on», він познайомився у мережі Інтернет із талановитою співачкою із Мінська. Вони ділилися своїми напрацюваннями, багато часу проводили разом у соцмережах, але Роману хотілося пограти разом у реальному житті. Так, він зібрався і поїхав у Білорусь.

 Потім вона приїжджала до мене до Києва. За цей час ми записали багато композицій, виступили в кількох арт-просторах і в дитячому онкологічному центрі. 

Минулої неділі в «нокаутах» Роман Дуда виконав композицію «Зелений чай»  і потрапив до прямих ефірів проекту «Голос країни 7» у складі команди Сергія Бабкіна, де його долю вирішуватимуть глядачі. 

Другий етап нокаутів вокального шоу «Голос країни 7» дивіться вже цієї неділі о 21-00 на «1+1».

Новини по темі