Учасники Голос. Діти виступають в Лос-Анджелесі і знімаються в кіно

Учасники Голос. Діти виступають в Лос-Анжелесі і знімаються в кіно

Читайте про досягнення юних вокалістів.

Поділитися:

Скоро на 1+1 починаються зйомки п'ятого сезону Голос. Діти, який відкриє всій країні нові голоси, які звучать не по-дитячому. Поки телеглядачі в очікуванні прем'єри, учасники минулих сезонів продовжують виступати, записувати пісні, отримувати міжнародні нагороди і зніматися в кіно.

Данелія Тулешова, підопічна MONATIK в Голос. Діти-4 крім звання переможниці проекту, отримала поїздку на двох в Disneyland Paris і тримісячну ротацію на Нашому радіо. Зовсім нещодавно юна вокалістка пройшла в третій тур міжнародного шоу талантів The World's Best на телеканалі CBS.

У першому турі виконавиця зворушила до сліз голлівудську актрису Дрю Беррімор. На конкурсі Данелія виконувала пісню «Rise up», яку співала і в півфіналі шоу «Голос. Діти». У другому турі вокалістка змагалася зі скрипалем з Японії і пройшла в наступний етап. Наставник Данеліі в Голос. Діти. MONATIK прокоментував виступ на шоу The World's Best.

«Крім неймовірного таланту, Данелічка дуже працьовита і чиста як людина. Тому я вірю, що весь Всесвіт буде супроводжувати здійснення її мрії. Дуже щасливий, що її підтримують прекрасні батьки, вірять в талант Дані і максимально дають їй можливість для розвитку. А це завжди дає свої результати.

Пишаюся, захоплююся, вірив, вірю і буду вірити.

Переможниця Голос. Діти-3 Еліна Іващенко після перемоги на проекті отримала Гран-прі на конкурсі «Чорноморські Ігри» в Скадовську. Також Еліна заспівала пісню Джамали «1944» на проекті Танці з зірками, яка супроводжувала постановку Олени Шоптенко та Ахтема Сейтаблаєва.

Також юна вокалістка дебютувала в якості автора і композитора. Дівчина написала слова і музику до фільму, який незабаром вийде на екрани, а музичний продюсер Голос країни Руслан Квінта зробив аранжування.

Переможниця першого сезону Анна Ткач продовжує удосконалювати вокальні дані і навіть встигла зіграти дочку головної героїні в українській мелодрамі «Це я». Саундтрек до фільму написав Олег Скрипка, наставник Анни на проекті Голос. Діти. Виробництвом фільму з бюджетом в $1 мільйон займалися Contakt studio і Президент фільм Україна. Картина вийшла на екрани в 2015 році.

Соломія Лук'янець, фіналістка цього ж сезону, увійшла в Національну книгу рекордів України, як наймолодша оперна співачка. На рахунку у виконавиці безліч перемог, серед яких Гран-прі на міжнародному конкурсі Triomphe de l'Art в Брюсселі, 1-е місце і приз глядацьких симпатій на міжнародному конкурсі оперного вокалу Giulio Perotti, який проходив в Німеччині.

Фіналіст третього сезону Владислав Фенічко став солістом boy's групи «Dside Band». У колективу нещодавно вийшов дебютний альбом «Танці». Збірник містить 10 треків, а ліричну композицію «Ближче» написав сам Влад. Головний сингл «Танці до упаду» подарував групі MONATIK, який був наставником юного вокаліста на проекті.

Анастасія Багінська, фіналістка Голос. Діти-2 взяла гран-прі «Слов'янського Базару 2014» і представила Україну на Дитячому Євробаченні в 2017 році, де увійшла в 10 кращих. У 2018 році Настя випустила кліп ЗміNEWся, який набрав на Youtube близько 2 мільйонів переглядів.

Проект Голос. Діти відкрив світові юних вокалістів з потужними голосами, які вже підкорюють великі сцени. Напередодні старту зйомок нового сезону залишається тільки здогадуватися які «дорослі» голоси вийдуть на сцену єдиного в Україні дитячого вокального шоу. А в мережі йде активне обговорення з приводу тренерів проекту Голос. Діти-5.