Учасники Голосу. Діти подарували MONATIK його солодку копію

Учасники Голосу. Діти подарували MONATIK його солодку копію

На Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою на артиста чекало кілька сюрпризів.

Поділитися:

Днями у київському Палаці Україна відбулись зйомки концерту , який глядачі 1+1 побачать 9 квітня о 20:15.

На сцені виступили такі популярні зірки українського шоу-бізнесу, як тренер Голосу.Діти MONATIK, «золотий голос» України Ніна Матвієнко, зіркові наставники Голосу країни-8 Тіна Кароль та Сергій Бабкін, учасниця Голосу країни-5 TAYANNA, Асія Ахат, Гайтана, учасниця Танців з зірками Оля Полякова та багато інших. Ведучою концерту стала Катерина Осадча.

Цікаво, що зйомки програми випали на день народження . З нагоди свята його маленькі підопічні з різних сезонів Голосу. Діти вирішили зробити сюрприз наставнику та приїхали привітати його з радісною подією: за кулісами концерту діти виконали кавер на пісню Дмитра Вечность та подарували величезній торт із солодкою статуеткою співака.

Своєю чергою Катерина Осадча здивувала артиста, підготувавши своє привітання: усі 4 тисячі глядачів у залі надягли святкові капелюхи, чим приємно вразили Дмитра.

Крім того, разом із MONATIK презентував їхню нову пісню Цей день. Своїм неймовірним та надсучасним виглядом Ніна Митрофанівна вразила не тільки глядачів, але й зіркових учасників концерту: співачка вийшла на сцену у рожевій перуці та шкіряному корсеті.

Тренер Голосу країни-8 Тіна Кароль презентувала свою нову пісню «МММ». Артистка зізналася, що присвятила її чоловіку своєї мрії і навіть знайшла одного такого у залі. А Оля Полякова вийшла на сцену з прем’єрою композиції Королева ночі. Яскравий номер учасниці Танців з зірками у стилі 80-тих та обранця Тіни Кароль глядачі побачать вже зовсім скоро на телеканалі 1+1.

Також недільного вечора номером у колаборації з учасником Танців зі зірками Євгеном Котом вразив тренер Голосу країни-8 Сергій Бабкін. Тим часом, суддя проекту на народна артистка України Катерина Кухар станцювала на сцені разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим під виконання пісні Олександром Пономарьовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто вирушить у теплі краї, а хто – на кухню: Зірки 1+1 розповіли, як зустрінуть Великдень