Учасники «Голосу країни 7» розповіли про свої найромантичніші вчинки

Голос країни

У День Святого Валентина учасники головного вокального шоу країни розповіли про свої найромантичніші вчинки у житті.

Поділитися:

Учасники головного вокального проекту країни «Голос країни 7» на телеканалі «1 + 1», який минулої неділі пройшов з рекордними показниками телеперегляду«Голос країни 7» побив рекорд телеперегляду, до Дня Святого Валентина розповіли про свої найромантичніші вчинки у житті.

23-річний Роман Дуда з Києва, який працює швейцаром у готелі, в черговий раз довів, що він відчайдушний романтик. Хлопець розповів, що якось по вуха закохався. Було це взимку. Роман хотів зігрівати кохану своїм теплом, щоб дівчині завжди було затишно, навіть коли його немає поруч.

Я вирішив навчиться в'язати і зробити для неї шапку своїми руками. Я так захопився, що «обв'язав» всю сім'ю: зв’язав п'ять шапок і два шарфи, - зізнався Роман.

На сліпих прослуховуваннях «Голосу країни 7» Роман Дуда виконав під гітару пісню Avicii "Wake me up" і розвернув крісла Сергія Бабкіна, Джамали і Потапа. А почалося все з того, що в інституті він влаштувався в готель для того, щоб заробити на гітару. На проект Роман прийшов, щоб здійснити свою мрію і стати гостем готелю, в якому працює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін привітали українців із Днем святого Валентина.

30-річна Марта Адамчук з Чернівців, яка 3 роки працювала бек-вокалісткою дуету Потап і Настя, розповіла, що справжніми вчинками вважає прості, але щирі речі.

У 2011 році Марта випадково побачила в Інтернеті, що за календарем Майя 25 липня – це Новий Рік, день поза часом. Вона вирішила, що саме цей вечір «поза часом» хоче провести зі своєю коханою людиною і зробити йому сюрприз.

Я знайшла найвищий пагорб у Києві і привела його туди, ми лягли на траву, і помітили яскраву-яскраву зірку. Це була зустріч двох світил, коли Сіріус разом з Сонцем стають на один рівень. Дві зірки ніби зійшлися в одну. Цей момент став нашим улюбленим спогадом, - розповіла Марта.

Марта прийшла на «Голос країни-7» для того, щоб довести самій собі, що вона може стати успішною сольною співачкою. Потужним виконанням пісні Ігоря Талькова «Я повернуся» їй вдалося розвернути всі чотири тренерські крісла.

19-річна Інгрет Костенко з Вінниці, яка пише пісні з 11 років, розповіла, що любить дивувати близьких сюрпризами і навіть на всі свята дарує листівки, зроблені своїми руками:

Якось на День Народження моєї коханої людини я вирішила придумати квест. Звичайно ж, не обійшлося без допомоги друзів. Відправною точкою квесту був плакат із зображенням покрокової інструкції. У той час, коли мій коханий розгадував наші загадки, ми спостерігали за ним з даху будинку. Якщо він йшов зовсім в інший бік, ми голосно кричали «холодно». Цей день ми з посмішкою згадуємо й досі, - поділилася Інгрет

Космічна Інгрет прийшла на проект «Голос країни-7», щоб відволікти людей від побутових проблем і показати, що є світло у житті, і про це не варто забувати. Своїм незвичайним виконанням пісні Пелагеї «Пташечка» Інгрет розвернула всі чотири тренерські крісла.

19-річний бізнесмен Кирило Сулига також розповів, на що здатен заради своєї коханої:

Я вирішив зробити дівчині сюрприз і без попередження приїхати до неї в Париж. Переліт був з пересадкою у Франкфурті, де, на мій подив, ми зустрілися в аеропорту. Вона вирішила зробити мені такий самий сюрприз. Дива трапляються, - зізнався Кирило.

День закоханих: 10 виступів учасників «Голосу країни», які створять романтичний настрійКирило Сулига почав заробляти свої перші гроші в 14 років, ставши незалежним від батьків у фінансовому плані. У 16 років хлопець створив свій перший бізнес – онлайн кондитерську. Зараз Кирило займається стартапами, у нього також є своя команда з розробки сайтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кирило Сулига розповів, хто надихнув його взяти участь у шоу

На «сліпих прослуховуваннях» своїм романтичним виконанням пісні групи "Друга ріка" "Три хвилини" Кирило розвернув крісла Сергія Бабкіна та Джамали.

Нагадаємо, що минулої неділі четвертий епізод «Голосу країни-7» пройшов з рекордними показниками телеперегладу. За аудиторією 18-54 (Україна) програма зібрала найвищу частку за два останні сезони дорослого «Голосу країни» - 21.5%, а за аудиторією 18-54 (50К +) - рекордну частку за весь час виходу програми -22.3%.

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1 + 1».

Новини по темі