Учасники «Ліги Сміху» заснували фонд «Ліга Допомоги» та будуватимуть тимчасове житло українцям

Учасники «Ліги Сміху» заснували фонд «Ліга Допомоги» та будуватимуть тимчасове житло українцям

«Ліга Сміху» візьме на себе весь процес створення нового житла для людей, чий дім знищили рашисти: від розчищення завалів до встановлення модульних будинків.

Поділитися:

Уже півроку як учасники «Ліги Сміху» змінили свою основну діяльність з роботи на телебаченні на волонтерство. У Київській області актори розбирають завали житлових будинків, зруйнованих загарбниками, та заснували свій фонд «Ліга Допомоги»:

«Розчищення одного обʼєкта іноді займає три дні. Але головна проблема для тих, хто втратив свій будинок — тимчасове житло. Розбираючи завали, ми готували майданчики для модульних будиночків, в яких людям потрібно пережити зиму. Ми не з чуток знаємо, що це серйозна проблема. Тому ми вирішили створити фонд, який займатиметься закупівлею та встановленням модульних будиночків», — заявили зірки проєкту у своєму відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що сміх – він лікує": Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик та Олександра Машлятіна про те, чому «Ліга Сміху» стане терапевтичним засобом для ментального здоров’я українців

«Ліга Сміху» розбиратиме завали та керуватиме процесом створення нових тимчасових домівок для українців, які втратили своє житло внаслідок збройної агресії росії.

Після перемоги та відновлення постійного житла актори планують передати модульні будинки Збройним Силам України на потреби армії.

Восени на екрани повернулася «Ліга Сміху» з новим сезоном «Битва титанів», який  було відзнято ще до  початку повномасштабного вторгнення. Аби підтримати настрій і бойовий дух українців, телеканал ТЕТ щопʼятниці о 18:00 показує випуски улюбленого шоу глядачів України про гумор і позитив.