Учасниці Модель XL знялися у фотосесії для відомого порталу

Учасниці «Модель XL» на «1+1» знялися в трендовій фотосесії для відомого порталу

Оля Євса та Олеся Прит стали героїнями спецпроекту від порталу Jetsetter.ua.

Поділитися:

Нещодавно в ефірі 1+1 показали четвертий випуск революційного проекту Модель XLТетяна Мацкевич про модельну кар'єру: Як на Заході ставляться до жінок із пишними формами, який розширює сучасні уявлення про красу. Одним з випробувань для дівчат було створити вдалий образ за 15 хвилин. На думку членів журі проекту, найкраще з цим впоралася весела і життєрадісна Ольга Євса. Свій приз - ексклюзивну фотосесію для відомого порталу Jetsetter.ua - вона розділила з нянею дочок Камалії Олесею Прит.

Цікаво, що дівчата з пишними формами вперше взяли участь у фотосесії порталу Jetsetter.ua.

«Наша редакція одноголосно підтримує ідею бодіпозитиву, і ми просуваємо її в наших матеріалах. Ми раді, що цей тренд зміцнює свої позиції в Україні. У цій фотосесії з учасницями Модель XL ми хочемо показати, що фешн-зйомка з дівчатами, чиї форми відрізняються від звичних модельних стандартів, може бути справді крутою і красивою», - коментує керівник проекту Jetsetter.ua Анна Ганопольська.

У трендовому спецпроекті Jetsetter.ua Оля Євса і Олеся Прит постали у вишуканому вбранні і звабливих образах, доводячи, що сучасна фешн-індустрія давно вийшла за рамки стандартів краси 90-60-90.

Олеся Прит, скромна няня з села Рокитне Рівненської області, в спецпроекті постала справжньою дівою в стильній видовженій сукні кольору електрик. За лаштунками проекту Модель XL вона розповіла про роботу нянею в сім'ї учасниці Танців з зірками Камалії:

«Мені дуже сподобалося, як мене прийняли в родині. Працювати з майбутніми зірками, дочками Камалії, було комфортно і цікаво. Звичайно, вимоги до няні були високими, все має бути на вищому рівні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Оля Євса з села Ребедайлівка Черкаської області, зізналася, що вже давно мріє стати моделлю.

«Я прийшла на проект, щоб довести, що можна стати відомою в модній індустрії, навіть якщо ти з невеликого містечка або села, як я, і маєш далеко не ідеальні форми», - сказала Оля, приміряючи стильну червону блузу, яка вигідно підкреслила фігуру дівчини.

Більше фото - на сайті Jetsetter.ua, а новий випуск революційного проекту Модель XL дивіться наступного вівторка о 22.00 на 1+1.

 

poll_content_49