Учасниці Модель XL вперше знімуться для Cosmopolitan

Сьогодні, у святковий вечір, о 22.00 телеглядачі «1+1» побачать довгоочікуваний фінал революційного проекту

Поділитися:

Претендентки на перемогу, колишня няня зіркової родини Олеся Прит, сором’язлива та романтична мама з Івано-Франківська Марія Павлюк та норовлива і впевнена в собі зірка соціальних мереж Ріма Пенджієва, складатимуть свій вирішальний іспит на найбільшому подіумі країни – вони демонструватимуть колекцію Андре Тана на Ukrainian Fashion Week.

Андре Тан вперше серед українських дизайнерів створив колекцію для моделей плюс сайз від кутюр, кинувши виклик модній індустрії в нашій країні. 

У фіналі «Модель XL» члени журі підуть на несподіваний крок та повернуть у проект сімку учасниць, які разом з фіналістками та стандартними моделями вийдуть на головний подіум країни.

«Я дуже переживав за наших дівчат. У залі була преса, зірки, гості. Так не нервував навіть під час свого першого показу. Я 5 днів спав по 2 години на добу. Довго готувалися, перешивали сукні. Переймався і тим, чи впораються учасниці, і тим, як сприймуть колекцію гості. Адже ми відкриваємо нову сторінку в українській фешн-індустрії. Вперше на тижні моди в нашій країні вийдуть дівчата з пишними формами. Це найскладніше випробування на проекті», - поділився Андре Тан перед показом.

Іншим, не менш відповідальним випробуванням для фіналісток Ріми, Олесі та Марії стане фотосесія для українського глянцю Cosmopolitan. Дівчатам потрібно буде позувати разом з чоловіками та самим створювати вдалий кадр. Вперше обкладинку журналу прикрасить українська модель плюс сайз. Проте, хто з трьох претенденток впорається із завданням найкраще та стане героїнею номеру, члени журі обиратимуть разом з головним редактором глянцю Олександрою Буринською вже сьогодні.

«Я вперше потрапила на обкладинку глянцю через п’ять років після початку своєї кар’єри, а наш проект дає неймовірні можливості учасницям вже сьогодні», - говорить відома модель плюс сайз Тетяна Мацкевич.

Щоб переконати членів журі, що саме вони гідні звання першої української моделі плюс сайз, учасницям необхідно буде докласти значних зусиль, проявивши окрім модельних навичок, впевненість, швидкість реакції, високу організованість та наполегливість.

«Я – дівчина, яка може допомогти іншим жінкам полюбити себе. Пишні форми – це красиво, сексуально та затребувано. Я впевнена в цьому», - говорить Ріма Пенджієва. 

Інша претендентка на перемогу Олеся Прит зізнається, що проект «Модель XL» змінив її не тільки ззовні:

«Проект перевтілив мене не тільки ззовні, створивши новий стиль. Етапи, які я пройшла на проекті, дійсно надали мені впевненості. Я ще більше полюбила себе та відкрила нову сторінку в житті. Прагну перемоги понад усе». 

Фіналістка Марія Павлюк теж помітила зміни в собі та жадає перемогти конкуренток:

«Я прийшла на проект з багатьма комплексами. Зараз я стою перед дзеркалом і розумію, яка я красива і впевнена в собі. Крім того, змінився мій світогляд. У мене сильні конкурентки, але я вірю в те, що зможу перемогти», - зізнається дівчина.

Хто стане першою українською моделлю плюс сайз, обличчям колекції Андре Тана «А.Tan+» та прикрасить обкладинку журналу Cosmopolitan, дивіться вже сьогодні о 22.00 на «1+1» у фіналі реаліті «Модель XL».