Учасниця «Голосу. Діти-4» стане членом журі дитячого «Євробачення–2017»

Учасниця «Голосу. Діти-4» стане членом журі дитячого «Євробачення–2017»

13-річна Софія Лозіна з міста Києва стане членом дитячого пісенного конкурсу

Поділитися:

 Про це маленька співачка повідомила на сторінках у своїх соціальних мережах: 

«Друзі, зовсім скоро мені належить зробити складний вибір, адже 25 листопада я буду оцінювати виступи конкурсантів з усієї Європи у складі міжнародного журі дитячого пісенного конкурсу «Євробачення–2017». Я дуже хочу, щоб перемога дісталася Україні, і дуже вболіваю за нашу Настю Багінську, але, нажаль, я не зможу оцінювати нашу країну», - підписала світлину дівчинка.

Софія виступила у першому ефірі «Голосу. Діти-4». Дівчинка виконала пісню «Human» британського соул-виконавця «Rag'n'Bone Man» та сама собі акомпанувала на фортепіано, чим розвернула усі три тренерські крісла, але обрала команду Наді Дорофєєвої та Позитива.

Дівчинка мріє стати всесвітньо відомою співачкою. Для цього Софія самостійно пише пісні на трьох мовах: англійською, українською та російською, а також музику. Талановита вокалістка навіть створила свій власний мюзикл, який поставила у школі, та зіграла у ньому головну роль.

Нагадаємо, що Настя БагінськаАнастасія Багінська представила пісню для дитячого Євробачення учасниця другого сезону «Голосу.Діти» та підопічна Потапа. Зірковий тренер лагідно називав Настю Багінську «маленьким рудим сонечком». Цікаво, що Настя була єдиною дівчинкою-суперфіналісткою свого сезону. Юна співачка дуже полюбилася телеглядачам, але поступилася перемогою в шоу Роману Сасанчину.

Дивіться «Голос. Діти» цієї неділі о 21.00.