Учасниця конкурсу краси серед plus-size вийшла на подіум у поліцейській формі

Учасниця світового конкурсу краси моделей plus-size вийшла на подіум у поліцейській формі

Вікторія Щєлко розповіла про причину участі в Модель XL.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили другий епізод найсміливішого проекту на українському телебаченні Модель XLНяня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL. Позмагатися за звання найкращої моделі plus-size прийшла й учасниця світового конкурсу краси моделей plus-size Вікторія Щєлко. Жінка здивувала суддей, вийшовши на подіум у поліцейській формі.

«Вона прийшла до нас у формі. Це добре, адже серед конкуренток потрібно виділятися», – зазначила Катя Осадча.

 

Вибір такого образу продиктований тим, що наразі 28-річна киянка працює в поліції. До того ж вона має п’ять вищих освіт та виховує трирічну донечку. 1plus1.ua розпитав Вікторію, чим її приваблює модельний світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємнича учасниця Модель XL у масці показала своє обличчя

 

Я працювала у модельному бізнесі та маю звання Віце-міс Україна 2009 року. Коли в мене з’явилася сім’я, народилася донька, я випала з модельного світу на вісім років. Вийшло так, що я втратила справу, яку дуже люблю.

Від проекту Модель XL я хочу одного – перемоги. Як інакше, мене ж звуть Вікторія. Сюди я прийшла, щоб повернутися в модельний бізнес, а повернення має бути гучним. Перемоги не буває без зусиль. Тож я працюю максимально, щоб стати найкращою.

 

Хочу показати, що мама-одиначка, яка має пишні форми, може досягнути всього, чого забажає. Можна плакати у подушку, а можна підвестися й сказати: «Я варта кращого, варта своєї дитини». А далі щастя саме підтягнеться.

Модель XL – це відчуття постійного сюрпризу. Я поважаю людей, які працюють у цьому проекті, вони докладають дуже багато зусиль. Дуже вдячна, що перебуваю серед професіоналів своєї справи, які і мені допомагають зростати.

 

Мій головний талісман – це донька. Вона навіть прийшла зі мною на кастинг. А коли дочки немає поруч, зі мною завжди є її світлина. І ще цікава деталь… У перший день кастингу Андре Тан запитав мене: «Ви маєте щось, що дарує вам перемогу, можливо, сукня якась?». Тоді я була в чарівній жовтій сукні. Вона часто зі мною, адже стала своєрідною візитівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту