Учасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту

Учасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту

Як дівчина відреагувала на те, що з неї зняли макіяж прямо на подіумі.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать другий епізод найсміливішого проекту на українському телебаченні Модель XL. Андре Тан, Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, оберуть тридцятку найкращих із сотні красунь із пишними формамиУчасниця Модель XL Ріма Пенджієва: «Зайвої ваги не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків». А поки пропонуємо ближче познайомитися з однією з дівчат, яка вже потрапила до омріяної 30-ки.

Катерина Рибакова із Кам’янця-Подільського вважає себе гідною перемоги у шоу Модель XL. Вона любить фотографуватися, але професійно зробить це вперше саме на цьому проекті. Мати Каті завжди була стрункою і стимулювала доньку схуднути. Тож дівчина вирішила довести матері, що її пишна фігура – це стильно та красиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На подіум реаліті Модель XL вийде представниця України на світовому конкурсі краси

Катю, раніше ти пов’язувала своє життя з модельним бізнесом?

Ні, досвіду такого не маю. Наразі навчаюся на лікаря-акушера і мені дуже подобається ця професія. Однак цей проект визначив мою мету в житті – тут я зрозуміла, що хочу бути моделлю.

Зазвичай я люблю проводити час удома. Та якоїсь миті відчула, що чогось цікавого бракує у моєму житті, тому прийшла на кастинг Модель XL. Навіть якщо не пройду далі, все одно втішена, що побачила, як створюють такий великий проект.

Під час кастингу Андре Тан прямо на подіумі зняв із тебе макіяж. Що скажеш із цього приводу?

Судді порадили мені використовувати менше косметики. Я згодна з тим, що мені 19-річній не варто аж так фарбуватися. Але зізнаюся, що відвикнути від цього буде складно, адже обожнюю малювати стрілки і мені здається, що ненафарбованою я маю неяскравий вигляд. Експерти добре знають, що радять, а я хочу стати кращою.

Чи готова ти до складних випробувань, які часто спіткають моделей?

Андре Тан пояснював нам, що працювати у модельному бізнесі зовсім непросто. Я ще не відчула цього, тому мені здається, що моделінг – це чудово. Ось на проекті й перевірю свою витримку.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Елізабет розповіла, чому схудла на 60 кг