Учасниця Модель XL Ольга Євса зізналася, з яким талісманом прийшла на шоу

Також дівчина розповіла, чому прагне стати моделлю.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 побачать новий випуск  реаліті-шоу Модель XLПотап зняв у новорічному кліпі учасниць Модель XL, який допомагає учасницям та багатьом українкам стати впевненішими в собі та прийняти себе такими, якими вони є.

У проекті залишилось лише шість дівчат, серед яких і героїня цього матеріалу Ольга Євса. Дівчина розповіла 1plus1.ua, чому так палко хоче стати частиною модельного світу та якою, на її думку, є справжня краса.

Я з дитинства маю нестандартні форми, однак вирішила спробувати себе в моделінгу. Я дуже люблю фотографуватися, мені подобаються зйомки, процес створення образу

Я родом із села Ребедайлівка. І мені хочеться показати, що будь-яка дівчина, незалежно від того, де вона народилася, може стати на шлях розвитку в модельному бізнесі. Потрібно діяти, не сидіти на місці, а шукати шляхи розвитку та вдосконалення.

Гарна жінка – це передусім енергія. Енергія, яку ти відчуваєш, коли стоїш поруч із нею, коли з нею спілкуєшся, бачиш її очі. Твій стан поруч з нею – коли хочеться захоплюватися просто. І байдуже, які в неї сідниці. Однак запускати себе, звісно, не потрібно.

Хочу, щоб шоу Модель XL допомогло мені розкрити свій потенціал і почати кар'єру моделі плюс сайз. Судді настільки точно підкреслюють всі плюси і мінуси, що це стимулює до розвитку. Я хочу вийти із зони свого комфорту, щоб розвиватися, вчитися і ставати кращою.

За декілька тижнів до кастингу мій добрий друг зробив мені подарунок. Всі подарунки, як він мені дарує – на щастя. Він мені колись подарував жабку, і після того я почала подорожувати. І цього разу мені каже: «Заплющ очі». Я заплющую, а він мені кладе в долоню камінчик, який власноруч розмалював. І я вирішила його взяти із собою на шоу – можливо, це буде для мене такий оберіг.