Учасниці Модель ХL підкорили суддів дефіле у купальниках (фото)

Модель XL: Як пишнотілі красуні підкорювали подіум у купальниках
1plus1.ua

Ці дівчата доводять, що справжня краса - це не тільки 90:60:90

Поділитися:

У всьому світі поширюється мода на моделей plus-size. Їх хочуть бачити у модних журналах та рекламних кампаніях. Нарешті й українські дівчата отримали можливість спробувати себе у ролі справжніх моделей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

Понад 1000 пишних красунь приїхали на кастинг проекту Модель XL. Переможниця проекту прикрасить обкладинку журналу Cosmopolitan і стане обличчям колекції Андре Тана. Обирати найкращу буде команда журі: ведуча Катя Осадча, дизайнер Андре Тан, хореограф та суддя шоу Танці з зірками Влад Яма та модель plus-size Тетяна Мацкевич.

Ми шукаємо дівчину із пишними формами, яка має здібності моделі, вміє бути актрисою та є всебічно розвинутою особистістю, - зауважив Андре Тан. 

Майбутня модель повинна мати фігуру «пісочний годинник», зріст не менше 170 см, красиве обличчя та ідеальну шкіру, а найголовніше - бути впевненою у собі. 

Першим випробуванням для пишнотілих красунь став вихід на подіум у купальнику. Для багатьох дівчат це стало несподіванкою. 

Першою на подіум вийшла 20-річна Ірина. Дівчина зізналася, що в школі її часто ображали через зайву вагу, і вона досі не може цього забути.

Я пишаюся, що потрапила на такий грандіозний проект. Я почала себе сприймати такою, яка я є. 

 

A post shared by Модель XL (@modelxl1plus1) on

Ірина отримала похвалу від суддів і вже готується до наступних випробувань. 

Другою підкорювати подіум вийшла 22-річна Марія. Красуня щасливо живе у шлюбі і має маленьку доньку. 

Після народження доньки я вирішила, що все одно повинна займатися своєю кар’єрою. Стоячи перед дзеркалом,  я часто уявляю себе моделлю. На жаль, у мене немає досвіду, однак цей проект дарує великий шанс. 

 

A post shared by Модель XL (@modelxl1plus1) on

Судді в один голос сказали дівчині «так» і подарували путівку у наступний етап шоу. 

Дівчата вражали своєю сміливістю та незвичними образами.

Особливо вразила суддів загадкова дівчина із нестандартними параметрами. Красуня одягнула відвертий купальник та спокусливу чорну маску. Дівчина ефектно пройшла по подіумі і заговорила італійською. 

Тетяна Мацкевич попросила дівчину зняти маску, аби роздивитися красу її обличчя, однак дівчина сміливо попросила це зробити Влада Яму. 

Догодити журі було не усім під силу. Чимало красунь не почули від суддів омріяне «так», однак перше дефіле зробило їх ще впевненішими у своїй красі та розкішності. 

Після закінчення дефіле журі обере 30 найкращих. Далі на дівчат чекає позування, яким вони повинні вразити суддів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні прем'єри Модель XL 1+1 провів день краси