Україна до і після інспекції: 7 міст, які змінила Ольга Фреймут

Україна до і після інспекції: 7 міст, які змінила Ольга Фреймут
1plus1.ua

Ольга Фреймут провела глобальні інспекції, які допомогли зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання міст України.

Поділитися:

У проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут перевірила вісім українських міст, аби зробити життя для простих українців комфортнішим. Населені пункти оцінювали за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина та еліта.

У кожному випуску програми Ольга ФреймутОльга Фреймут показала все, що вразило її за 48 годин, проведених в місті. Заклади, які пройшли перевірку, отримали звання «Гордіть міста» або «Ганьба міста».

Перевірки міст стали справжнім випробуванням для команди Фреймут. Їм довелося полювати на наркоторговців у Херсоні, рятувати ведучу від директора м’ясокомбінату в Хмельницькому. Однак заради змін, які приніс проект, варто було ризикувати.

Проект «Новий інспектор Фреймут. Міста» - програма, яка довела, що зміни на краще можливі: вже і зараз, - зазначає телеведуча.

Пропонуємо пригадати, які зміни в життя та блогоустрій 7 українських міст принесла інспекція Ольги Фреймут.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА МАРІУПОЛЬ

Маріупольський хлібозавод став «Ганьбою міста» за недотримання санітарно-гігієнічних вимог, жахливі умови праці та застаріле обладнання. Ольгу Фреймут та її команду вразила пліснява на хлібопекарському обладнанні та приміщення, у якому вільно літають птахи.

Слід зазначити, що після інспекції телеведучої хлібозавод закупив новітнє європейське обладнання.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА ЧЕРКАСИ

У пологовому будинку №2 зареєстрований високий рівень смертності серед немовлят.

Після інспекції мер Черкас Бондаренко Анатолій Васильович оголосив догану головному лікарю пологових будинків Володимиру Зеленьку за допущення прорахунків в роботі, факти порушення санітарно-гігієнічних вимог та ріст показників смертності немовлят.

Ми оголошуємо міжнародний тендер на 5 млн 982 тис грн. Я б хотів, щоб в Черкасах не було таких випадків, коли помирають новонароджені діти, - сказав міський голова.

Крім того, Міська рада виділила кошти на обладнання для надання невідкладної допомоги новонародженим.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА БЕРДЯНСЬК

Після інспекції телеведучої за рахунок міського бюджету в Бердянській школі № 9 зробили ремонт.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА ХЕРСОН

Міська влада звернула увагу на проблему безпеки на вулицях міста. Мер заявив, що розглядатиме питання збільшення бюджету на освітлення вулиць та встановлення веб-камер.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА ПОЛТАВА

Міська влада зробила ремонт в аварійному житловому будинку.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА ЧЕРНІВЦІ

Служба охорони ринку «Калинівський» почала тісніше співпрацювати з поліцією, щоб підвищити рівень безпеки. Кондитерський дім «Ваніль» переїхав в нове, поліпшене виробниче приміщення, яке відповідає санітарним нормам.

ІНСПЕКЦІЯ МІСТА ХУСТ

Обласні чиновники виділили гроші на ремонт пологового будинку, який тут не проводився 38 років. Крім того, виділено 22 млн грн для реконструкції та введення в експлуатацію нового корпусу пологового будинку, який вже багато років знаходиться в недобудованому стані.

Дивіться усі випуски програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» онлайн.