Українська комедія «Я, ти, він, вона» побила рекорд у кінопрокаті за всі роки незалежності

Кінорік 2019 для України розпочався успішно.

Поділитися:

Рекорд у кінопрокаті за всі роки Незалежності – такі досягнення романтичної комедії «Я, ти, він, вона» від студії Квартал 95.

За перші три тижні показу в кінотеатрах стрічку подивилися майже 700 тис. людей, а касові збори від прокату перевищили 60 млн грн. Це рекорд серед усіх вітчизняних кінострічок.

«Цей кінорік для України розпочався надзвичайно успішно – одразу з рекорду! Це вкотре демонструє, що український глядач хоче бачити на великих екранах національне кіно і з-поміж усього репертуару готовий обрати саме його», — вважає голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Сюжет фільму «Я, ти, він, вона» розповідає про пару, яка після 10 років спільного життя вирішила розлучитися. Однак суддя дає подружжю місяць на роздуми. Чоловік із дружиною вирішують за цей час дозволити все, у чому відмовляли собі за роки шлюбу.

В українських кінотеатрах фільм було показано у січні. Після цього комедію показали у Казахстані, Литві та Латвії та Естонії.  

Сьогодні, 17 квітня, романтичну комедію "Я, ти, він, вона" всі охочі зможуть переглянути на телеканалі 1+1 о 20-45.

Нагадаємо, попередній рекорд в українському прокаті встановила комедія Скажене весілля. Наприкінці 2018 року ця стрічка зібрала в кінотеатрах майже 55 млн грн. Переглянути фільм Скажене весілля ви можете на нашому сайті за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярну українську комедію покажуть в Австралії