Українські Мальдіви й дитячий табір суворого режиму: Перший випуск «Інспектор. Міста»

Перший випуск "Інспектор. Міста" : Перевірка Скадовська
1plus1.ua

Володимир Остапчук перевірив сонячний Скадовськ на чистоту та безпечність.

Поділитися:

Уже сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 побачать прем'єрний випуск другого сезону «Інспектор. Міста» з Володимиром Остапчуком.

Моїй доньці 5 років і мені б хотілось, щоб улітку вона якісно відпочила на морі. Друзі радять їхати в Туреччину або на європейські курорти, однак мені стало цікаво, чи може вона так відпочити в Україні, — сказав ведучий.

Після цих слів Володимир Остапчук вирушив інспектувати сонячний Скадовськ, який здавна вважається дитячим курортом. Володимир перевірив сферу послуг у місті, якість освіти, медицини, харчування, рівень безпеки й еліту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук поділився пікантним фото

На фото Володимир Остапчук

Першим об'єктом перевірки став дитячий пляж. Неглибоке тепле море ідеально підходить для відпочинку з дітьми, але у ЗМІ почали з'являтись повідомлення про те, що у нього зливають нечистоти, тож команда проекту відправила зразок води на аналіз до лабораторії. Щоб перевірити роботу рятувальників, Володимир тричі тонув у морі, імітуючи серцевий напад. Також на пляжі інспектор познайомився з мамою хлопчика, який, за прогнозами лікарів, не мав шансів дожити навіть до шести місяців. Але жінка відмовилась вірити в це й почала возити сина у Скадовськ на море. Зараз хлопчику вже 15 років. Виявилось, що морські водорості тут володіють унікальними лікувальними властивостями.  

Щоб оцінити стан сфери харчування у Скадовську, ведучий вирушив інспектувати кафе під назвою Молодіжне. Працівники закладу здивували його великою кількістю розваг для дітлахів, але вони не підозрювали, що місця, де перебувають діти, інспектор перевіряє особливо пильно.  Володимир Остапчук покаже, в яких умовах зберігають продукти, як миють посуд і наскільки чистими є дощечки для нарізання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук розповів про пригоди під час зйомок нового сезону «Інспектор. Міста»

Якісна медицина є запорукою благополуччя суспільства. Тож наступним об'єктом інспекції стала міська лікарня. Володимир попрямував саме до пологового відділення, адже агенти повідомили про резонансну подію: після кесаревого розтину у тілі жінки забули серветки, з якими вона проходила 4 місяці. Ведучий розкрив подробиці цієї історії, а також влаштував іспит для медсестри, яка працює у маніпуляційній.

Також Володимир Остапчук перевірив готель, який працює за системою All inclusive, щоб зрозуміти, чи може український курорт конкурувати з Туреччиною. А подивитись, наскільки активно і якісно проводять літо у Скадовську діти, ведучий вирішив у таборі під назвою Дельфін, хоч потрапити туди було нелегко.

Поліція, будь ласка, приїдьте терміново! Тут озброєний напад. Група більше 10 людей, — кричав у телефон охоронець

Але інспектора спинити не змогли. Володимира неабияк вразили вбиральні, душ і директор табору. Жінка наказала охороні не випускати знімальну групу з території закладу, поки вона не приїде. Мабуть, хвилювалась, що ведучий поїде й не побачить всіх особливостей табору.

Взагалі Володимир Остапчук зізнався, що інспекція Скадовська була насиченою та емоційною пригодою. У дельфінарії на знімальну групу накинувся директор закладу і зламав техніку. А острів Джарилгач, який ще називають українськими Мальдівами, вразив неймовірною красою.

Наприкінці інспекції ведучий зустрівся з мером Скадовська, аби обговорити переваги й недоліки міста та показати результати аналізу морської води на забрудненість.

Нагадаємо, що минулого тижня Володимир Остапчук в Instagram запустив флешмоб #мандруйукраїною. Ведучий закликав людей публікувати знімки з мальовничих куточків України під хештегом #мандруйукраїною. Найкрасивіші фото щоп’ятниці будуть показувати в ефірі Сніданку з 1+1, а їхні автори отримають подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 запустив сайт «Таємний інспектор», де кожен може розповісти про своє місто