Українська американка: «Хочу надихнути дівчат жити без комплексів»

Учасниця Модель XL розповіла, як у США ставляться до бодішеймерів.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать новий випуск проекту Модель XLВлад Яма: «Я не очікував, що пишні жінки будуть такі привабливі та апетитні». Цього разу учасниці шоу пройдуть три складні випробування, за результатами яких журі визначить, хто продовжить участь у шоу. Зокрема, за можливість потрапити до 10-ки найкращих позмагається Іветта Холонн — 22-річна українка, яка виросла у США. Дівчина здобуває освіту у сфері міжнародного права, але не полишає мрії стати моделлю.

Іветто, ти маєш українське коріння?

Так. Я приїхала з Х’юстона (штат Техас). Мої батьки виїхали з України, коли мені було років п’ять. Вони нафтогазові інженери і в цій країні не могли чесним і працелюбним способом досягнути такого хорошого заробітку та комфортних умов життя, які мають у США.

Ти вчишся на юриста. Чому ж раптом вирішила стати моделлю?

Я давно хотіла бути моделлю. Навіть робила перші кроки як модель plus size у США: ходила на кастинги, однак вимагався мінімальний зріст у 176 см, а я мала 173, тож не проходила далі. Cвого часу брала участь у фотосесії для весільного журналу в Даласі та в одному показі, де була єдиною пишною моделлю.

Чим тебе зацікавив український проект Модель XL?

На кастинг Модель XL я прийшла завдяки подрузі: вона замість мене заповнила анкету на участь у шоу. Тепер я тут і хочу надихнути дівчат, щоб вони почувалися впевненими в собі. Вони не мають не жити з комплексами, які ми маємо побороти ось тут на проекті. А ще не варто порівнювати себе з кимось.

Наразі у США розвинений бодішеймінгКатерина Осадча розповіла, як не стати мішенню для бодішеймерів?

Я добре знаю, що таке бодішеймінг. Однак у США він спостерігається все рідше, медіа створюють проекти, присвячені здоров’ю. Якщо студенти бачили дискримінацію, то вміли заступитися за пишних людей. Ось що стосується моєї ваги — вона не надто від мене залежить, адже маю проблему з гормонами. Я дуже багато працюю, щоб мати розмір XL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно