Уперше прихильники «Голосу. Діти» можуть потрапити на зйомки «боїв» нового сезону

У новому сезоні шоу кожен охочий може побачити зіркових тренерів та переконатися у силі голосу талановитих вокалістів.

Поділитися:

Уже цієї осені глядачі телеканалу «1+1» побачать новий, четвертий, сезон найбільш очікуваного вокального проекту країни «Голос. Діти». І вперше в українській історії проекту в шанувальників є можливість потрапити на зйомки етапу «бої».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками: Як минув перший знімальний день «Голосу. Діти-4»

Кілька сезонів поспіль прихильники «Голосу.Діти» мали можливість побачити виступи своїх улюбленців під час прямих ефірів у залі для глядачів. У новому сезоні всі охочі зможуть приєднатися до створення проекту на етапі «боїв».

 

Вокальні «бої», що відбужуться 1 та 2 серпня, - один із найбільш непередбачуваних та найбільш емоційних етапів проекту, під час якого тренери обирають найкращих маленьких вокалістів до подальшої участі в шоу.

Стати глядачем «боїв» нового сезону проекту «Голос. Діти», побачити зіркових тренерів і переконатися у силі голосу маленьких вокалістів можна, зареєструвавшись за номером телефону +38 (063) 240 67 71 та на golosditu.in.ua.

Раніше ми писали, що в легендарні червоні крісла проекту телеканалу «1+1» сядуть MONATIK, гурт «Время и Стекло» та Наталя Могилевська.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зйомках «Голосу. Діти-4» Наталя Могилевська з’явилась у новому іміджі

Нагадаємо, переможницею «Голосу. Діти-3» стала 14-річна Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль. Дівчинка родом із міста Бровари прийшла на проект «Голос.Діті-3», щоб здійснити мрію своєї матері, якої не стало, коли вона була зовсім маленькою. Але Еліна пам'ятає, що мама гарно співала і мріяла про велику сцену. Виховали Еліну 78-річні бабуся і дідусь, які розгледіли талант онучки і підтримували всі її творчі починання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: MONATIK презентував відвертий кліп із танцями на кораблі