Уперше в історії проекту в тренерське крісло «Голосу. Діти» сядуть одразу дві зірки

Время и Стекло - тренери Голосу. Діти

Телеканал «1+1» продовжує відкривати імена тренерів четвертого сезону дитячого вокального проекту.

Поділитися:

Наставниками «Голос.Діти-4Відома українська співачка повернулася у крісло «Голосу. Діти»» стануть кумири молоді, солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та Позитив.

Про це повідомили самі артисти, виклавши у себе на сторінках у соціальних мережах зворушливе відео, в якому зірка минулого сезону проекту «Голос.Діти» запальна Оля Гарбузюк виконує кавер на хіт «Время и Стекло» «Имя 505».

 

 

Я щаслива стати частиною проекту «Голос. Діти». Це шалено хвилююче і відповідально. І як же круто зазирнути в музичне майбутнє нашої країни. Діти, ми вже не можемо дочекатися, коли розпочнуться «сліпі прослуховування, - зазначила Надя Дорофеєва на своїй сторінці в соціальній мережі.

 

Цікаво, що спеціально для нових тренерів було розроблено подвійне червоне крісло з однією кнопкою, як у випадку з популярним дуетом Nick & Simon у проекті The Voice of Holland і Boss Burns & Hoss Power в The Voice of Germany.

«Подвійне крісло в «Голосі» - рідкісне явище, в Німеччині та Голландії був такий досвід, але ми хочемо дивувати і дивуємо. Чому ми запросили «Время и Стекло»? «Навернопотомучто» :))), це супер-популярний гурт і яскравий дует. DoDo і Позитив довго йшли до свого успіху, а зараз разом з креативним продюсером проекту Володимиром Завадюком готуються стати тренерами, і ми чекаємо з нетерпінням їх зустрічі з учасниками нового сезону», - розповіла Генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Нагадаємо, учасники музичного проекту «Время и Стекло» Надя Дорофеєва та Позитив - головні трендсеттери і хітмейкери сучасного українського шоу-бізнесу. Кожен новий кліп набирає мільйон переглядів у перший день релізу, а рекордсменом серед робіт гурту є відео на пісню «Имя 505», яке набрало понад 160 мільйонів переглядів в Youtube. Два роки поспіль «Время и Стекло» є «Кращим гуртом» за версією багатьох музичних премій.

Відомо, що одним з тренерів нового сезону проекту «Голос.Діти» стане українська співачка Наталія Могилевська. Ім'я третього зіркового тренера телеканал «1+1» оголосить вже незабаром. Слідкуйте за новинами!

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.

Четвертий сезон проекту «Голос.Діти» телеглядачі «1+1» побачать вже в новому телесезоні.