MONATIK прийшов на кастинг до Юрія Горбунова

Зірковий тренер «Голосу країни» спробував свої сили у вокальному шоу.

Поділитися:

Герої нового мультфільму «Співай» заговорили українською голосами зірок 1+1. Ведучий «Голосу країни» Юрій Горбунов приміряв роль коали-продюсера, а зірковий тренер «Голос. Діти 3» MONATIK озвучив баранчика, який оббиває пороги талант-шоу.

Під час прем’єри мультфільму своїми емоціями щодо нього зірки поділилися у програмі «Світське життя». За словами Юрія Горбунова, пригоди музичного пройдисвіта він пропустив крізь себе.

Мало того, що це треба пережити емоційно, потрібно ще й зловити його міміку, - говорить ведучий.  

У голлівудському оригіналі шоу-бізнесом в мультику «заправляє» відомий американський актор Метью МакКонегі. Заслужений артист Юрій Горбунов не відставав від свого зіркового колеги і відшліфовував репліки дубль за дублем.

Це тваринні персонажі, у них змінюються емоції дуже швидко. Від сміху до розпачу – доля секунди, - каже Юрій Горбунов.

Читайте також: MONATIK і Горбунов влаштували вокальний конкурс серед тварин.

МОНАТІК, який продублював баранця мажора Едді, заявив, що озвучувати героя було водночас і цікаво, і складно. Найважче, за його словами, вийшло з озвучуванням перекусів: про гарні манери довелося забути.

Я справді жував і дуже багато з’їв сухарів, поки ми записували ці дублі, - зазначив співак.

Гучну анімаційну прем’єру відвідали також і інші зіркові гості. Телеведучий Анатолій Анатоліч завітав разом з двома доньками, яких одягнув у костюми мультяшних героїв.

За зіркового тренера MONATIKа прийшов уболівати і фіналіст «Голос діти 3» Андрій Бойко. Маленький артист зізнався, що з цікавістю спостерігав за роботою свого наставника.  

Я хотів би бачити не тільки як він співає, а й як він озвучує, грає свою роль. Дуже крутий тренер і я намагатимуся бути таким, як він, - зауважив Андрій Бойко.

Також своїми емоціями від мультфільму під час прем’єри поділилася і співачка Антоніна Матвієнко. Учасниця першого сезону «Голос країни» з гумором провела паралелі.

Я дуже сміялася. Бо це мені нагадало проект «Голос країни» і всіх моїх колег, - каже Антоніна Матвієнко.  

Нагадаємо, не так давно програма «Світське життя» дізналася, ким Джамала була на Новий рік у дитинстві.