Юрій Горбунов зізнався, чи відпустив би свого сина на талант-шоу

Юрій Горбунов розповів, чи відпустив би свого сина на талант-шоу | Зіркове життя | 1+1

Вимогливий тато.

Поділитися:

Відомий актор і продюсер, ведучий найпопулярніших проектів каналу 1+1 Юрій Горбунов в образі гуцула із серіалу «Великі Вуйки» прикрасив обкладинку тижневика «Арт-мозаїка». В інтерв'ю він розповів про зйомки нової комедії, свого сина Івана і поділився секретом стосунків із дружиною Катериною Осадчою.

Нещодавно пройшов фінал шоу «Голос. Діти», ведучий якого Юрій Горбунов бачив всі радості та переживання маленьких учасників. Будучи за лаштунками, він разом із дружино. Катериною Осадчою підтримував юних вокалістів. Юрій розповів, як він поставиться, якщо його син Іван у майбутньому захоче взяти участь у шоу.

«Я б йому точно дозволив спробувати себе. Адже якщо ти хочеш, ти повинен це робити. Але при цьому дитина повинна відповідально ставитися до своїх бажань. Це як діти просять завести собачку. Батьки погоджуються, але дитина повинна дати слово, що буде її вигулювати. Тому що потім цим займаються батьки, і це не зовсім правильно. Якщо ти захотів собаку, ти взяв на себе відповідальність, то будь ласкавий — роби це. А якщо батьки будуть забороняти і говорити, це тобі не треба, то як же діти чогось навчаться? Ніяк», — поділився Юрій.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чому Надя Дорофєєва плаче щоразу, коли бачить переможця «Голосу. Діти-5»

Варто зазначити, що цього року Горбунов отримав премію «Тато року». З любов'ю розповідаючи про свого сина, він згадав і найщасливіші моменти зі свого дитинства:

«Я дуже любив, коли тато брав мене з собою на роботу, садив за кермо на коліна, коли у відпустці ми їздили на море з наметом (це називалося «дикарем»). Вранці прокидаюся, а на «керасинці» готується їжа. Я намагаюся зараз вести себе так само зі своїм сином. Я приїжджаю, він біжить, сідає на коліна, ми з ним катаємося. У такі моменти приходить усвідомлення, що важлива кожна хвилина, проведена з ним».

Цього літа він має дуже щільний робочий графік і не завжди виходить проводити багато часу з сім'єю. Здебільшого, тому що останні два місяці йдуть зйомки нового комедійного серіалу «Великі Вуйки» — спін-офа культового телесеріалу «Останній москаль». У проекті Юрій Горбунов задіяний не тільки як один з головних акторів, а й як креативний продюсер. А це, за словами Горбунова, — подвійна відповідальність. Він особисто веде переговори з зірками і запрошує їх знятися в серіалі. Наприклад, у серіалі з'явиться в образі міністра інфраструктури Михайло Поплавський. Також ролі в «Великих Вуйках» отримали балерина Катерина Кухар, танцівник Євген Кот, шоумен Дмитро Коляденко та гуморист Ігор Ласточкін. А співачка Надія Мейхер зіграє нову кохану Івана Петрука — героя Юрія Горбунова.

Більше про свої перші зйомки в комедії Надія Мейхер розповіла в інтерв'ю. Вмикай відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Справжня балерина: Надія Мейхер показала, як танцює на пуантах (відео)