Юрій Горбунов зізнався, чим його захоплює кохана Осадча

Голос країни
Юрій Горбунов розповів, чим його захоплює Катя Осадча

Ведучий розповів про сімейні стосунки.

Поділитися:

Ведучі Голосу країни Юрій Горбунов та Катя Осадча — одна із най неочікуваних пар українського телебачення. Та й самі вони не думали, що колись їхнє знайомство переросте у кохання. Наразі Юрій та Катя тішиться, що мають один одного, та виховують дворічного сина Івана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча і Горбунов відпочили у сонячній Італії (атмосферні фото)

В інтерв’ю lux.fm Горбунов зізнався, що з появою нащадка став «відповідальним, більш щасливим, продуктивнішим».

Не витрачаю тепер час на зайві зустрічі, не затримуюсь на роботі. Коли вдома чекає тебе дитина, це найкраще, — поділився щасливий батько.

Дечому вчить його і кохана дружина. «Катя — така людина, яка легко приймає рішення, менш заклопотана. От вона до всього ставиться простіше, і я вчуся цього в неї. Будь-яку ж проблему можна сприймати як «ого-го, кінець світу», а можна — «нічого страшного...». От Катя легко до всього ставиться, і мені це імпонує в ній», — говорить ведучий.


Також Горбунов поділився своїм поглядом на сімейні стосунки:

«У стосунках немає особистого простору. Стосунки для того і є, щоб ти своє Я  перетворив на МИ. І коли у власному просторі тобі комфортно з другою половиною, це і є твій простір. А якщо страшенно хочеться побути на самоті, то можна це зробити будь-де. Але в мене такого бажання немає, я, навпаки, із задоволенням проводжу час у компанії з дружиною, з сином».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 35-річна Катя Осадча зізналася, чи робила ін'єкції

Новини по темі