«Усі казали, що він мене використовує…» — Олена Мозгова про Девіда Аксельрода

Голос країни
Аксельрод і Мозгова розповіли, як 14 років підтримують вогонь у стосунках

Зіркове подружжя розкрило таємниці сімейного життя.

Поділитися:

Півфіналіст Голосу країни-9, співак Девід Аксельрод та його дружина Олена Мозгова з’явилися на обкладинці журналу Vivа! і дали інтерв’ю виданню.

Пара пригадала, як скептично 14 років тому оточуючі сприйняли новину про їхні стосунки. За словами Олени, вони з Девідом перебували в стані абсолютного щастя, але в тривалість такого союзу мало хто вірив:

Навколишній нас соціум сприйняв все неоднозначно. Точніше, однозначно: погано. Всі почали говорити, що він мене використовує…

Час довів щирість почуттів між закоханими, і врешті-решт, громадськість повірила у те, що Олена та Девід — це надовго. Попри різницю у віці та походження з різних верств суспільства.

«Найголовніша зміна в моєму житті відбулася в 2005 році, коли я зустрів Олену, — поділився співак. — Ми почали одне одного змінювати, тому що нам було цікаво разом. Цей процес затягнувся на 14 років. Відбувається він і досі».

Дружина артиста з посмішкою пригадує знайомство з майбутнім чоловіком.

Просто виконавець виявився не лише талановитим, а й дуже самовпевненим юнаком, якщо не сказати нахабним.

Проходячи повз мене, він примудрився вщипнути мене за сідниці. У мене був шок! Поруч стояв колега Едуард Клим, який запитав: «Щось сталося?» А я думаю: «Ні, напевно, я не стану про це говорити, навіть ніяково якось».

Зараз Олена Мозгова і Девід Аксельрод виховують маленьку доньку Соломію.

Дивіться виступ Девіда у півфіналі Голосу країни-9:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Мозгова зізналась, що пройшла через «пекло» з Девідом Аксельродом

Новини по темі