В Антоніо Бандераса стався серцевий напад

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зірку Голлівуду екстрено госпіталізували з серцевим нападом.

Поділитися:

У Лондоні встановлять пам'ятник принцесі Діані через 20 років після її трагічної загибеліПопулярного голлівудського актора Антоніо Бандераса терміново госпіталізували з серцевим нападом.

Самопочуття 56-річної іспанської зірки різко погіршилося під час тренування. Він відчув сильний біль в грудях і викликав швидку прямо в спортзал.

Після ретельного обстеження у лікарні Антоніо Бандераса відпустили додому. Проте ще кілька днів він буде лишатися під наглядом кардіологів. Лікарі хвилюються, аби серцевий напад не став передумовою більш серйозних хвороб.

Всесвітньо відомим актор іспанського походження став після релізу фільмів «Маска Зорро», «Легенда Зорро» та трьох частин «Діти шпигунів».

Останні два роки Бандерас із коханою дівчиною Ніколь живе у невеликому графстві у Великій Британії, де серед його сусідів – Джордж Клуні та Ніколас Кейдж. Маєток актор придбав за 3 мільйони доларів неподалік центрального коледжу мистецтва і дизайну. Саме там він зараз проходить навчання, і по завершенню планує випустити власну лінію одягу.

Новини по темі