У мережі з’явились нові фото вагітної Джамали

Голос країни

Сьогодні о 21:00 на 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону вокального проекту Голос країни.

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України «Голос країни», зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Тим часом, вагітна Джамала опублікувала у своїх соціальних мережах фотографію зі знімань етапу «вокальні бої» проекту Голосу країни-8. На світлині українська співачка позує у романтичній білій сукні, прикрашеній ручною вишивкою з різнокольорової вовняної нитки, яку спеціально для Джамали створила команда стилю телеканалу 1+1.

Також популярна співачка дала відверте інтерв’ю для програми Світське життя з Катериною Осадчею.

Нагадаємо, що цього року на учасників Голосу країни-8 чекають нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Дивіться прем’єру восьмого сезону «Голосу країни» сьогодні о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі