Вагітна Джамала замилувала ніжною фотосесією

Голос країни

У мережі з'явилися тендітні знімки вагітної співачки.

Поділитися:

Невдовзі українська співачка, тренер Голосу країни-8 вперше стане мамою. У мережі з’явилася нова фотосесія та інтерв’ю вагітної  співачки, у якому вона розповіла тримає себе у формі, будучи при надії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала представила «окриляючу» пісню

Я весь цей період була активною, ходила на плавання, сама займалася вдома йогою. Загалом, резюме таке: користуйтеся натуральними маслами і займайтеся йогою по відеоуроку в YouTube, – радить зірка.

«Я не наймала загін консультантів і дієтологів, можна сказати, розробила систему харчування самостійно. Я для себе вирішила, що до трьох годин можна їсти все, що хочеш, а ось ближче до вечора потрібно подумати, що можна, а що ні. Що стосується літератури про виховання дітей або першу допомогу, все це читає чоловік. Тому що заголовки «Якщо ваша дитина щось там зробила» мене нервують, і одразу описана картина постає перед очима. Я не хочу цього «якщо раптом»: у мене все буде добре, я себе так налаштовую. Я вірю в Бога, я людина спокійна, тихо молитву прочитала, і все. Заспокоюю себе думками, що займаюся улюбленою справою, а вагітність - це абсолютно природний процес, через який проходили мільярди жінок, і не треба на рівному місці влаштовувати якусь істерику. Євробачення – ось це неприродний процес, це набагато страшніше! А з вагітністю мені якраз все зрозуміло», – розповіла Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала показала чималий животик на світлинах із чоловіком

Також вона зізналася, що народжувати збирається в Україні.

«Я навіть не розглядала пологи за кордоном. Хоча кажуть, що там умови кращі. Деякі хочуть народжувати в Америці, щоб у дитини відразу було громадянство. Мені це не потрібно. Якщо раптом моя дитина потім вирішить туди поїхати вчитися – будь ласка. Але мені б дуже хотілося, щоб діти, навіть їдучи в іншу країну для отримання освіти, потім поверталися і працювали на розвиток України».

Варіанти імен для дитини є, але можу сказати тільки, що воно буде кримсько-татарським, – заінтригувала співачка.

Зі слів співачки, вона готова народити не одну дитину – до того ж у цьому є свої переваги.

«Народжувати справді можна хоч щороку, якщо все добре, здоров'я дозволяє, чому б і ні? Хоча б тому, що стільки компліментів на свою адресу я ніколи в житті не чула. Виходить, що +13 кг мені личать! (сміється). Мені б хотілося мати багато дітей, нехай навіть це звучить дивно, коли ти ще й первістка не народила».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 образів вагітної Джамали, від яких не можна відвести очей

Багатьох глядачів шоу Голос країни цікавить, як тренер Джамала зніматися у прямих ефірах, якщо незабаром має народити.

«Виходить, що декрету не буде. З 1+1 ми ще не обговорювали, які можуть бути варіанти, але щось придумаємо. Якщо буде збіг, що під час прямого ефіру я народжуватиму, хотілося б, щоб мене замінив мій продюсер Ігор Тарнопольський. Це можуть бути і колеги-музиканти, і хтось із моєї команди - в загальному, люди, які знають мої смаки і те, як я займалася зі своїми підопічними. Я і зараз постійно працюю з ними, навіть по Скайпу. Мені дуже важливо, щоб вони не боялися, щоб не було такого: «Ми пішли в команду до Джамали, а вона вагітна, у неї немає на нас часу», – поділилася Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала стала «Жінкою України 2018»

За матеріалами elle.ua

Новини по темі