Вагітна Джамала зізналася, що її вразило на «сліпих прослуховуваннях»

Голос країни

Співачка відверто поділилася емоціями.

Поділитися:

Сьогодні на 1+1 відбулася прем’єра восьмого сезону Голосу країни. Тренерами шоу стали Тіни Кароль, Потап, Сергій Бабкін та , яка минулого сезону була дуже вимогливим наставником. Чи дотримуватиметься співачка такої самої лінії поведінки?.. Тим паче, як сама зізналася, цього разу вона має суперздібності, адже у своєму червоному кріслі сидить не сама — нагадуємо, зірка чекає на первістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала знялася у стильній фотосесії

Джамало, які ваші враження від першого дня «сліпих прослуховувань»?

У нашому житті так багато театру, що мене наразі заворожують щирі люди. Сьогоднішній день я почала, сказавши собі, що шукатиму справжність. І я її знайшла! Дуже щаслива від цього, навіть не втомилася. Таке відчуття, що ще готова слухати й слухати виконавців.

Минулого сезону ви були доволі вимогливим та прямолінійним тренером. Чи станете більш поблажливою цього року?

Я була дуже максималістична. Іноді навіть не хотіла бачити потенціал, адже мені було потрібно все й одразу. Такий досвід був для мене першим і тому я не розуміла, що, так, людина приїхала на прослуховування, чекає, хвилюється, можливо, не добре себе почуває і таке інше. Такі моменти потрібно враховувати. А ще цього сезону шукатиму щирість, справжність, і звісно, голос, адже без нього немає співу, справжньої пісні.

Новини по темі