Вакарчук вразив мережу знімками, зробленими в Японії

Японія очима Вакарчука: Музикант поділився чарівними знімками «країни сонця, що сходить»
Фото: Дмитро Гончаров

Музикант поділився чарівними світлинами «країни сонця, що сходить».

Поділитися:

На офіційній сторінці гурту Океан Ельзи в Instagram з’явилися чарівні фото, які Святослав Вакарчук зробив під час подорожі до Японії. Прихильники музиканта вражені побаченою красою та відзначають, що «Святослав гарний фотограф».

Зазначимо, що музикант давно мріяв побувати в «країні сонця, що сходить». Весною цього року це стало реальністю. Тоді Вакарчук переконався, що Японія – це зовсім інший світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук дав перше інтерв'ю після Стенфорда

«Абсолютно в усьому. У використанні кольорів та їх поєднанні. Як спілкуються люди, як вони одягнені, як посміхаються. Можна пройти увесь Токіо пішки – і ти не побачиш жодного недопалка. Взагалі не побачиш сміття. Що цікаво, сміттєвих урн теж немає. Куди він дівається? Загадка. Та, наскільки я зрозумів, культура японців така, що вони просто забирають його з собою. І це не просто правила, це внутрішня культура – вони справді так себе поводять, і це абсолютно природньо для них», – поділився враженнями музикант з виданням ELLE Ukraine.

Гортайте світлини та насолоджуйтесь казковою красою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємниці Океанів: 10 цікавих фактів про гурт О.Е.

Нагадаємо, що цього року, 24 серпня, на НСК Олімпійський в Києві відбудеться великий концерт День Незалежності з Океаном Ельзи.