Вечірні зачіски на випускний 2019: Вісім оригінальних ідей

Школа
Вечірні зачіски на випускний 2019: 7 оригінальних ідей
@ tanyajohnson_

Для різних типів та довжини вашого волосся.

Поділитися:

Вже за декілька тижнів глядачі телеканалу 1+1 побачать довгоочікувані серії популярного серіалу Школа.Випускний  Відомі одинадцятикласники святкуватимуть свій випускний, за яким спостерігатиме вся країна.

Пропонуємо вам переглянути наймондніші зачіски цього зезону для випускниць 2019 року. Дізнайтеся, як підкреслити привабливість, індивідуальність та жіночність за допомогою оригінальної зачіски, щоб бути у свій випускний вечір бездоганною. 

ПЛЯЖНІ ХВИЛІ 

Максимально природні та навіть трішки недбалі завитки - гарне рішення для випускного 2019. Така зачіска пасує дівчатам із густим та довгим волоссям. Якщо ви плануєте обрати розкішну вечірню сукню, то саме такі локони допоможуть зробити ваш образ максимально витонченим та гармонійним. 

КУЧЕРІ В СТИЛІ АФРО

Яскраві тренди з 90-х тримаються на піку популярності вже не перший рік. Така зачіска у вигляді ефектних кучерів-афро точно не залишить вашу персону без уваги у випускний вечір. Ідеальні кучері, розділені один від одного, підкреслять колір і текстуру вашого волосся, додадуть йому об’єму та краси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макіяж на випускний: 5 тенденцій з подіумів

@g.bar.kiev

ЛЕГКА КОСА

Плетіння також залишається популярним у 2019-ому. Головне, щоб коса мала легкий та невимушений вигляд. Актуальними є прикраси для таких кісок. Доповніть зачіску квітами або стрічками - і ви почуватиметесь неперевершено!

НИЖНІЙ ПУЧОК ТА ХВІСТ

Зверніть увагу, що така зачіска пасує не усім типам обличчя. Її можуть обрати випускниці із маленьким обличчям та невисоким чолом. Якщо у вас тонке та неслухняне волосся - це чудовий варіант для вечірньої зачіски на випускний. Крім того, доречно буде витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Це додасть волоссю об’єму, а образу - романтичності. 

@g.bar.kiev

Що стосується зачіски «кінський хвіст», вона матиме чудовий вигляд у поєднанні з довгою облягаючою сукнею та яскравим макіяжем очей.

@alina_frendiy

@lorealpro

ЕФЕКТ «МОКРОГО» ВОЛОССЯ

«Мокре» волосся - ідеальний варіант вечірньої зачіски для такого особливого заходу у вашому житті. Ефектна укладка матиме красивий вигляд у власниць будь-якого типу волосся. Зробіть акцент на губи та легкий сяючий макіяж, тоді ваш випускний лук буде ідеальним.

pinterest.com

ЗАСТІБКИ, КВІТИ ТА СТРІЧКИ

Аксесуари для волосся стали особливо популярними ще у попередньому сезоні. Прикрасити модний пучок та хвіст можна за допомогою витончених стрічок, бантиків або застібок з камінням. 

М'ЯКІ ГОЛІВУДСЬКІ ХВИЛІ

Така зачіска підійде володаркам довгого та густого волосся. Волосся потрібно розділити на великі пасма і нанести на кожне з них  пінку для фіксації. Локони накрутіть на прасочку для виплямлення волосся. Головне, робіть завивку в один бік.  Щоб зачіска протрималася довше, кожне пасмо фіксуйте згорнутим невидимкою відразу після завивки.

В кінці — зніміть невидимки і розчешіть волосся гребінцем з рідкими зубцями. Результат зафіксуйте лаком.

@tanyajohnson_

ПИШНИЙ ПОДВІЙНИЙ ХВІСТ

Новий тренд в урочистих зачісках, які нададуть вашому волоссю об'єму. Якщо ваша довжина дозволяє зобити таку зачіску, то вона стане чудовою окрасою вашого випускогного образу. Головне - що виконати її зовсім не скадно. 

@tanyajohnson_

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося на випускний: 5 ідей, які зроблять вас королевою свята

З якими зачісками прийдуть на випускний бал герої серіалу Школа, дивіться вже цієї весни. 

Новини по темі