Ведуча Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла, як все встигати з трьома дітьми

Ведуча Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко розповіла, як все встигати з трьома дітьми

Телеведуча відкрила декілька таємниць, як розподілити свій час з дитиною так, аби його вистачило і на себе, і на тата.

Поділитися:

У суботу 23 квітня в рамках #‎мамаклубу журнал «Мой ребенок» зібрав найкращих спеціалістів з вагітності та пологів, аби майбутні мами й тати отримали відповіді на питання, які їх хвилюють. Зустріч минула в теплій обстановці сімейного ресторану Montecchi Capuleti. 

Як народити легко та із задоволенням, нашим гостям розповіли чудові спікери. А головною принадою стала відверта розмова з телеведучою 1+1 Сніданок. Вихідний Валентиною ХамайкоВалентина Хамайко. Валентина не лише успішна жінка, але й мама трьох дітей. Саме тому її досвід став корисним доповненням до порад і рекомендацій спікерів-спеціалістів, які виступали до неї.

Валентина розповіла про вагітність, пологи й дала підказки, як організувати простір і побут уже після народження дитини.

Пологи – це не страшно, головне, позитивно налаштуватися, – так оптимістично почала Валя.

Також гостя відверто розповіла майбутнім батькам, що вже з першою дитиною зробила висновок: малюк має спати окремо від мами, тоді і його, і батьківський сон буде спокійнішим і міцнішим.

А щоби мама не хвилювалася, як він там сам у ліжечку, Валентина радить придбати радіо-няню. Окремо телеведуча зупинилася на питанні, які саме девайси, пристрої та іграшки для дитини варто купити в перший рік, а які краще все ж таки взяти на прокат.

Тим, хто планує у відпустці за вагітністю найняти няню, Валя рекомендує звернути увагу на інших помічниць зі сфери послуг. Вона на власному досвіді переконалася, що проводити час з дитиною, поки хатня робітниця готує їжу, пере та прибирає, набагато приємніше, ніж навпаки.

Телеведуча відкрила декілька таємниць, як розподілити свій час з дитиною так, аби його вистачило і на себе, і на тата. Адже для будь-якої жінки дуже важливо бути доглянутою, красивою та коханою, а отже – спокійною та впевненою.

Ваш настрій завжди відбивається на настрої малюка.

На завершення Валентина Хамайко здивувала всіх приємними подарунками від 1+1. Яскраві футболки, сумки, браслети та брязкальця були розіграні серед присутніх майбутніх мам і татів. А нашій особливій учасниці #‎мамаклубу, яка очікує вже на 5 дитину, Валя презентувала нову книгу Руслана СенічкінаРуслан Сенічкін і Наталії Підлісної Сніданки в саду про здорову та корисну їжу і відпочинок. Нагадаємо, що журнал «Мой ребенок» регулярно влаштовує зустрічі #мамаклубу — про те, як минула попередня, читайте тут