Ведучий 1+1 Костянтин Грубич показав, як у Харкові місцеві влаштували кухню просто неба й годують місто (сюжет "Сніданку з 1+1")

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучий 1+1 Костянтин Грубич розповів, як зараз у Харкові місцеві влаштовують польову кухню

Ведучий показав, як харків'яни збираються разом та готують їжу для всього міста.

Поділитися:

Ведучий 1+1 Костянтин Грубич зв'язався зі студією "Сніданку з 1+1", де розповів, як зараз у Харкові місцеві влаштовують польову кухню й годують цілі райони: просто неба варять їжу та роблять чай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тут точилися запеклі бої, все навколо потрощено, але краса перемагає", — Костянтин Грубич показав, як саджав дерева на перехресті трьох доріг на Ірпінь, Гостомель і Бучу

Мешканка Харкова Олена Григоренко приготувала плов просто на вулиці, на фоні розбомбленого дому. Як розповіла жінка, секрет приготування смачного плову у тому, аби робити його з любов'ю. Разом із нею харків'янин до плову заварив м'ятний чай у чайнику 1938 року. За словами Костянтина Грубича, цією стравою вони вже нагодували половину Холодногірського району.

Олена зізналася, що харків'яни досі жахаються різких та гучних звуків:

Десь може сусід смикнутися, а ми вже думаємо — бомблять чи не бомблять? Якщо дійсно бомблять, то сидимо й гадаємо — нас чи ми. Звісно, хотілось би, аби це ми були найчастіше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич показав свої фотографії з потрощених росією Бучі, Ірпеня та околиць: "Тепер у них немає дому…"

Проте харків'яни не втрачають настрій, сподіваються на найшвидше розмінування лісів та на те, що вже зовсім скоро зможуть зібрати гриби. 

Дивіться сюжет з подробицями:

Новини по темі