Ведучий «Грошей» Олександр Дубінський: «Відчуваю адреналін щодня»

Ведучий «Грошей» Олександр Дубінський: «Відчуваю адреналін щодня»
1plus1.ua

Нам постійно доводиться стикатися з опором чиновників, правоохоронних органів або бандитських угруповань: Олександр Дубінський

Поділитися:

Ведучий програми Гроші на каналі 1+1 Олександр Дубінський прикрасив обкладинку тижневика «Телескоп». В інтерв'ю він розповів про адреналін, «кухню» журналістських розслідувань та про те, хто завжди чекає його вдома.

Щочетверга в ефірі програми Гроші телеглядачі можуть побачити результати резонансних розслідувань, але за кадром залишаються тижні, а то й місяці роботи журналістів:

«Те, що глядачі бачать в ефірах програми Гроші, - це результат роботи великої команди редакції. Ніколи не можна передбачити, скільки часу займе розслідування, оскільки нам постійно доводиться стикатися з опором чиновників, правоохоронних органів або бандитських угруповань, - розповідає Олександр Дубінський. - Також часто ми не залишаємо наших героїв і після виходу сюжету, а продовжуємо тримати руку на пульсі поки їх проблему не буде вирішена остаточно».

В інтерв'ю ведучий програми Гроші зізнався, що завжди відчуває вибух адреналіну, коли вдається викрити чергового корупціонера або непорядного чиновника:

«Мені пощастило, що моя робота дозволяє відчувати адреналін щодня. Це підштовхує і надихає на нові розслідування», - додав Олександр.

Також Олександр Дубінський розповів про свою любов до тварин. У ведучого сильна алергія на котів і практично всі породи собак, тому тривалий час у нього не було можливості завести домашнього улюбленця.

 «Йоркширський тер'єр Діксі в моєму житті з'явився абсолютно випадково, тому що тільки ця порода не викликає у мене алергічну реакцію. Діксі абсолютно некапризна та така спокійна, що я часто беру її з собою на роботу. Вона часто присутня на зборах та обговореннях редакції, і навіть під час запису програми «Гроші»», - посміхаючись розповів ведучий програми журналістських розслідувань.

Як Олександр Дубінський підтримує відмінну фізичну форму, чому любить подорожувати на автомобілі, і які можливості дає ведучому соціальний проект «Громадська приймальня» - читайте в свіжому номері журналу «Телескоп».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда «Гроші» відвідала Івано-Франківськ та Чернівці із громадськими приймальнями