Ведучому Інспектор. Міста запропонували стати мером

Цього разу Володимир Остапчук перевірить Кропивницький.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 телеканал «1+1» покаже новий випуск «Інспектор. Міста», в якому Володимир Остапчук перевірить Кропивницький. Це місто, яке за своєю величною архітектурою кінця 19-го століття може зрівнятись із Парижем, але якість доріг і відсутність електроенергії у деяких районах — зовсім не те, що варто показувати туристам. Володимир зізнався, що інспекція Кропивницького перетворилась для нього на справжній екшн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор. Міста: мер Заліщиків стала таємним агентом проекту

Ведучий перевірив перинатальне відділення обласної лікарні, місцевий лунапарк, Центральноукраїнський національний технічний університет та його гуртожиток і під виглядом іноземного туриста «згубив» гаманець.

«Це жахіття і страхіття», — сказав інспектор, побачивши умови, в яких живуть студенти. Гуртожиток зустрів Володимира облущеними стінами й павутинням, шокував спільним туалетом для дівчат та хлопців і душовою, що розташована у темному підвалі.

Вперше за всю історію інспекцій Володимир Остапчук відвідав луна-парк. Вся команда проекту перевіряла атракціони, одночасно долаючи свої страхи, адже на одному з них знімальна група пережила справжній шок.

Про переваги й проблеми міста інспектор прийшов відверто поговорити з мером, але і тут Кропивницький неабияк відрізнився від інших населених пунктів. «То роби сам. Бери, запрягайся і працюй. І буде клас», — почув ведучий від очільника міста.

Як відреагував Володимир Остапчук на пропозицію мера Кропивницького і чому знімальну групу налякав атракціон у дитячому парку розваг, дивіться сьогодні о 21:45 у проекті «Інспектор. Міста» на «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Інспектор. Міста» у Мукачеві: Володимир Остапчук розкриє секрет міста, яке називають найздоровішим в Україні