Величне століття. Нова володарка: Що об’єднує виконавця ролі султана з його героєм

Що відомо про турецького красеня Екіна Коча.

Поділитися:

Наближається осінь, а разом з нею і прем’єра продовження легендарної історії кохання султана Сулеймана й Роксолани — турецький серіал Величне століття. Нова володарка на 1+1. У новому серіалі Османську імперію очолить нащадок Гюрем, ще зовсім юний Ахмед І, а його серце полонить норовлива й водночас ніжна наложниця Анастасія, яка згодом носитиме ім’я Кесем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фактів про турецьку красуню Берен Саат, які вас вразять

Роль Ахмеда виконав молодий турецький актор Екін Коч. Він зізнався, що можливість зіграти в настільки відомому серіалі — це чудовий професійний досвід. Еталоном Екіна став Халіт Ергенч, який зіграв Сулеймана у Величному столітті. Роксолана. Коч пишається тим, що отримав роль правнука султана. «Бути частиною Величного століття. Нова володарка — це великий успіх і можливість відчути духовну силу людей епохи Османської імперії»,  — сказав Екін.

Зі своїм героєм, молодим правителем Ахмедом, актор має спільні захоплення. Наприклад, вони обоє люблять грати в шахи. Також Коч додав, що йому дуже імпонує характер Ахмеда І, тому він із задоволенням погодився на цю роль. «Коли Ахмед став султаном, він був охоплений страхами невпевненої в собі дитини. Скарби імперії перебували у володінні бабусі Ахмеда Сафіє Султан, тож контроль над військом повністю залежав від неї. Стати молодим падишахом у такій ситуації було дуже важко», — прокоментував ситуацію свого героя Екін Коч.

Першу роль у кіно красунчик Екін отримав у 2013 році й дуже швидко завоював серця прихильниць та увагу продюсерів, які відмітили щирість і природність молодого таланта. Окрім акторської майстерності, Коч має чимало інших хобі: грає в теніс, футбол, баскетбол, займається боксом. А ще планує реалізувати себе в ролі сценариста і режисера.

До речі, на роль Ахмеда у Величному столітті. Нова володарка продюсер «TIMS Productions» Тимур Савджи затвердив Екіна Коча вже на перших пробах.

Нагадаємо, що прем’єра серіалу Величне століття. Нова володарка відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому серіалі на 1+1 глядачі знову побачать відтворений палац Топкапи